Acryl baden

Een bad in je badkamer kan voor vele voordelen zorgen. Zo is het erg fijn om af en toen lekker lang in je bad te liggen en helemaal tot rust te komen. Vul een bad lekker met warm water en badschuim en je kunt gegarandeerd lekker ontspannen. Bij Mastello vind je de fijnste acryl baden. De voordelen van een acryl bad is dat het water in het bad langer warm blijft. Het materiaal acryl is een kunststof die glad en poriënvrij is, daardoor gaat het materiaal vaak lang mee. Vuil krijgt in baden van hoogwaardig acryl geen kans om zich te hechten en hierdoor zijn de baden erg onderhoudsvriendelijk. Wil jij een acryl bad? Dan ben je bij Mastello aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen.

Acryl baden

Een bad in je badkamer kan voor vele voordelen zorgen. Zo is het erg fijn om af en toen lekker lang in je bad te liggen en helemaal tot rust te komen. Vul Lees meer

Klantenservice
Kan ik je helpen?
vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr 09:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
Stuur een bericht
Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.