Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Tijdelijk niet op voorraad
SKU: 004014400-MZ In onze showroom aanwezig

Artceram toilet mat zwart met Tece inbouwreservoir en bedieningspaneel Now

 777 ,- Vanaf prijs

 956 ,- Aan

Het mat zwarte rimless toilet met soft-close toiletzitting van Artceram is een ware eyecatcher voor je badkamer of toiletruimte. Het hangende toilet wordt gekenmerkt door de volledig...Lees meer
Kies je kleur

Maak je keuze

Artceram hangend keramiek toilet rimless mat zwart   +  329 ,-
Artceram soft-close toiletzitting met quick release mat zwart   +  169 ,-
Levertijd: 3-6 werkdagen

Totale setprijs  777 ,-

Gratis verzending (NL, BE & DE)

Het mat zwarte rimless toilet met soft-close toiletzitting van Artceram is een ware eyecatcher voor je badkamer of toiletruimte. Het hangende toilet wordt gekenmerkt door de volledig matte afwerking en de strakke, naadloze vormgeving. Doordat het toilet geen spoelrand heeft, is deze zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. De toiletbril is bijzonder vlak en heeft een quick-release systeem, waardoor deze eenvoudig van de toiletpot af te halen is. 

In deze toiletset is het Italiaanse design toilet gecombineerd met een Tece bedieningspaneel, dat garant staat voor kwaliteit en bedieningscomfort. Aangezien het niet mogelijk is om een bedieningsplaat en reservoir van verschillende merken te combineren, hebben wij een geschikt inbouwreservoir aan de set toegevoegd. Je hoeft alleen nog een keuze te maken in de kleur van de druktoets en het type reservoir!

De complete toiletset Now bestaat uit:

 • Artceram toilet
 • Artceram toiletzitting
 • Tece bedieningspaneel Now
 • Tece inbouwreservoir Profil universeel, geurafzuiging of ruimtebesparend

Tece bedieningspaneel Now

Bijzonder vlakke bedieningsplaat van kunststof voor duospoeling. De druktoets is geschikt voor vlakke inbouw met frontbediening en beschikt over rubber gedempte bedieningstoetsen.

Tece inbouwreservoir Profil universeel 

Toilet reservoir geschikt voor bevestiging aan Tece Profil profielbuizen, voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Uni-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 10 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 7.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling.

Bouw afmeting inbouwreservoir universeel (H x B x D): 112 x 50 x 15 cm.

Tece inbouwreservoir Profil geurafzuiging

Toilet reservoir - met geurafzuiging aansluiting (DN 70) - geschikt voor bevestiging aan Tece Profil profielbuizen, voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Uni-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 10 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 7.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling. 

Bouw afmeting inbouwreservoir geurafzuiging (H x B x D): 112 x 50 x 15 cm.

Tece inbouwreservoir Profil ruimtebesparend

Ruimtebesparend toilet reservoir geschikt voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Octa-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 9.5 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling.

Bouw afmeting inbouwreservoir ruimtebesparend (H x B x D): 120 x 64.5 x 8 cm.

 • Er zijn meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar, deze zijn te vinden in de categorie toiletsets
 • Combineer de toiletset met bijpassende toiletaccessoires voor het voltooien van je ruimte.
 • Garantie van 2 jaar op de producten.
 • Kleurvast. Er treden geen verkleuringen op en het materiaal is UV-bestendig.
 • Zeer hygiënisch in gebruik. Het materiaal is massief en hierdoor niet poreus of absorberend.
 • Duurzame materiaalkeuze; slijtvast en lange levensduur.
 • Zeer eenvoudig schoon te maken en houden.
 • Montagevriendelijk; snel en veilig plaatsbaar.
 • Reservoir voldoet aan eisen op het gebied van geluids- en brandbeveiliging.

Meer informatie? Bij onderstaande productspecificaties zijn de technische specificaties, werktekeningen en aansluittekeningen van de producten terug te vinden.

Specificaties
ProducttypeToiletten
MerkArtceram
KleurZwart
Garantie2 jaar
In onze showroom aanwezigJa
MateriaalKeramiek
AfwerkingMat
Breedte36 cm
Diepte52 cm
Hoogte37 cm
Soft closeJa
RimlessJa
ToiletbrilInclusief
PlaatsingHangend
MontageWand
Ophangbevestiging setInclusief
Technische specificatiesDownload hier
WerktekeningDownload hier
Aansluittekening Download hier
InstallatietekeningDownload hier

The.Artceram is een Italiaans merk dat zich focust op de continue innovatie van hun sanitair producten. Keywords; design, origineel en ambitieus. Hun collectie rimless toiletten met soft-close toiletzitting zijn een ware eyecatcher voor je badkamer of toiletruimte. Doordat het toilet geen naden en spoelrand heeft, is het zeer hygiënisch in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. De toiletbril is bijzonder vlak en heeft een quick-release systeem, waardoor deze eenvoudig van de toiletpot af te halen is.

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
 • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Maak je project compleet!
Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?