Solid Surface bad

Solid surface bad

Er is niets fijner dan heerlijk ontspannen in een warm Solid Surface bad na een lange, drukke dag. Met een uniek Solid Surface design bad van Mastello wordt deze ervaring nog specialer! Eén van de meest opvallende meubels in de badkamer is toch wel het bad. Een vrijstaand Solid Surface bad geeft niet alleen je badkamer een hele nieuwe uitstraling, maar het zal ook het nieuwe pronkstuk worden van de badkamer.

Een vrijstaand Solid Surface Bad

Een vrijstaand bad is de laatste jaren enorm populair geworden en dan met name een Solid Surface bad. Een van de redenen hiervan is de kwaliteit van het design. Het materiaal Solid Surface biedt namelijk super diverse mogelijkheden voor een uniek design. Het Solid Surface materiaal maakt het mogelijk om massieve vrijstaande baden met smalle wanden te ontwikkelen. Een mooi vrijstaand design bad is een interessant alternatief voor de traditionele lig- en hoekbaden en geeft net even dat extra beetje uitstraling. Vooral in de wat grotere badkamers (of slaapkamers) komt een design in Solid Surface mat wit goed tot zijn recht.

Mastello is gespecialiseerd in complete badkamers en helpt je graag met het uitkiezen van een Solid Surface bad dat perfect in uw huis past. Naast het luxe effect zijn deze baden gemakkelijk aan te sluiten op een andere plek dan de badkamer met onze RVS vrijstaande badkranen. Bekijk ons assortiment bijpassende RVS kranen voor een toebehorende kraan. Een solid Surface vrijstaand bad mat wit? Solid surface mat leveren wij in vele maten en diktes. Een vrijstaand bad zorgt voor een luxe effect in uw badkamer.

Optimale mogelijkheden door Solid Surface

Solid Surface wordt niet voor niets steeds vaker gebruikt in de badkamer. De gegoten steensoort is het ideale materiaal om strakke en unieke designs te creëren. Doordat het materiaal geen naden en poriën heeft, is het makkelijk schoon te houden zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is. Een Solid Surface bad straalt dezelfde klasse uit als een massief stenen bad, maar het is een stuk lichter én beter geïsoleerd. Solid Surface gaat lang dus een bad van het materiaal Solid Surface is een duurzame keuze.

Solid Surface bad bestellen?

Bij Mastello bestel je gemakkelijk een prachtig vrijstaand ligbad gemaakt van solid surface. Het is mogelijk om onze solid surface baden te bekijken in onze showroom in Hilversum. Zeker bij een grote aankoop is het altijd fijn om deze prachtige producten in het echt te bekijken. Neem contact op met onze klantenservice voor een afspraak of bekijk onze openingstijden.

Je ontvangt bij de aankoop van een solid surface bad altijd een gratis verzending en bezorging. Onze producten zijn direct leverbaar, waardoor je gelijk je perfecte droombadkamer kunt maken. Onze solid surface baden kun je prachtige combineren met onze koperen kranen of mat zwarte badkranen.