Solid Surface badmeubels

Solid surface badmeubels

Elke ochtend en avond staat het hele gezin weer in de badkamer. En als het even verkeerd uitkomt, moet iedereen op hetzelfde moment in de badkamer zijn. Daarom is het belangrijk dat een Solid Surface badmeubel genoeg ruimte biedt en dat iedereen zijn of haar spullen erin kwijt kan. Een Solid Surface badmeubel moet praktisch zijn, maar het moet ook bij het interieur van je badkamer passen. De Solid Surface badmeubels van Mastello bieden dit allemaal én zijn van hoge kwaliteit!

Een Solid Surface badkamermeubel met unieke eigenschappen

Onze Solid Surface badmeubels bezitten verschillende elementen en zijn te combineren met bijpassende Solid Surface wastafel en Solid Surface spiegel. Maar deze artikelen zijn ook los verkrijgbaar. Het badkamermeubel heeft een elegant wastafelblad (met of zonder kraangat), een geïntegreerde ruimtebesparende sifon en een ladefront combinatie. Bovendien is het Solid surface badmeubel gemaakt van het beste waterafstotend Solid Surface materiaal. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de plaatsing van het Solid Surface badkamermeubel. Deze kan geplaatst worden naast een douche of bad, zonder dat daar een afscheiding nodig is. De Solid Surface badmeubels zijn te verkrijgen in vijf verschillende kleuren.

Solid surface badmeubel in de badkamer

Solid Surface badmeubel is een populair materiaal voor in de badkamer. De waterafstotende eigenschap maakt het hét ideale materiaal voor een vochtige ruimte als de badkamer. Ook hoeft geen rekening worden gehouden met de plaatsing van Solid Surface producten. Naast waterafstotend en krasbestendig is Solid Surface arm in onderhoud door de naadloze en poriënvrije oppervlakten.

Bestel uw Solid Surface badmeubel nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan tegen een scherpe prijs. Voordat u online bestelt is het mogelijk een Solid Surface badmeubel te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een Mastello Solid Surface badkamermeubel, leveren wij deze binnen vijf werkdagen!