Mastello is op koningsdag gesloten, Dinsdag 30 April zijn wij weer geopend.

Wanneer jij je badkamer, keuken of complete woning gaat verbouwen, ben je vast inspiratie aan het opdoen op Instagram en Pinterest. Wij worden de hele dag door geïnspireerd door alle prachtige foto's van interieurs op Instagram. We vinden het vooral geweldig om foto's van badkamers en keukens van onze klanten terug te zien op Instagram. Wil je net als ons geïnspireerd raken? Lees meer over onze 8 favoriete Instagrammers op het gebied van interieur!

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Het toilet is vaak een saaie ruimte waar weinig aandacht aan wordt besteed. Het is in veel huizen het kleinste kamertje en die wordt vooral functioneel gezien. Logisch! Toch zie ik een trend waarbij er meer aandacht wordt besteed aan het toilet. Lees snel verder hoe jij je toilet die upgrade kunt geven.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Wil jij de badkamer veranderen, maar geen zin in een complete verbouwing? Breng wat planten in je badkamer en maak het exotisch! Botanische elementen geven je badkamer meer sfeer, maar niet iedere plant is geschikt voor de badkamer. Waar moet je opletten als je planten voor in de badkamer wilt kopen? In de badkamer heeft een plant weinig daglicht en is het erg vochtig. Let er daarom goed op dat de badkamer plant daar geschikt voor is. Hieronder vertellen wij je welke planten geschikt zijn voor de badkamer.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Er zijn ontzettend veel diverse badkamerstijlen. De een wil een badkamer die opvalt en uniek is, terwijl de ander kiest voor een badkamer die neutraal is en waar je nog jaren plezier van hebt. Een badkamer kan al uniek worden met opvallende kranen, zoals onze koperen kranen. Wij beschrijven in dit artikel de verschillende badkamerstijlen, waarbij onze koperen kranen echte eyecatchers zijn.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

We vinden het allemaal niet leuk, maar toch moet het wekelijks gebeuren: de schoonmaak van de badkamer. De schoonmaak is goed voor het behoud van je sanitair, maar ook voor het aanzicht van je badkamer. Tegenwoordig is de minimalistische badkamer een sterke trend en daarbij hoort een opgeruimde en schone badkamer. Benieuwd hoe je onze zwarte kranen (en andere kranen) schoonmaakt? Lees dan verder!

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Het is wellicht niet het allerleukste om te doen, maar toch moet het af en toe: het opruimen van de badkamer. Een badkamer kan al snel een rommeltje worden, van rondzwervende handdoeken tot open potten gel. Het hoeft natuurlijk helemaal niet meteen zo extreem als in het boek ‘Opgeruimd!’ van Marie Kondo. Wij geven je wat tips zodat jij een mooie mooie opgeruimde badkamer hebt die Scandinavisch oogt!

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

De kranen van Meir zijn populair, omdat ze bij vrijwel in elke interieurstijl passen. Of je nou een klassieke, industriele of botanische badkamerstijl hebt. De kranen zijn minimalistisch en hebben strakke lijnen. Dat is précies waarom we bij Mastello allemaal zo weg zijn van deze kranen. Om je te helpen bij de keuze tussen de kranen zullen wij de materialen, kleuren en type kranen toelichten. Ook vertellen wij je onze favorieten!

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Een kleine badkamer hoeft helemaal niet per se te betekenen dat je weinig ruimte hebt. Het verschil kun je maken door de ruimte goed te benutten. Hoe je dit kunt doen, leggen we je aan de hand van een aantal tips uit. Je kunt je kleine badkamer namelijk groter laten ogen.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Het nemen van een douche is een heerlijk begin of afsluiter van je dag. Voor veel mensen is het lastig om onder die warme straal vandaan te komen, maar zou je hier ook last van hebben als het een koude straal zou zijn? Velen douchen in de ochtend om even rustig wakker te worden, maar je zou je dag nóg beter kunnen beginnen als je een koude douche zou nemen.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of heb je een nieuw huis gekocht waar een nieuwe badkamer in moet? Waarschijnlijk denk je dan gelijk aan een badkamer met chroom of RVS details.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3