Het nemen van een douche is een heerlijk begin of afsluiter van je dag. Voor veel mensen is het lastig om onder die warme straal vandaan te komen, maar zou je hier ook last van hebben als het een koude straal zou zijn? Velen douchen in de ochtend om even rustig wakker te worden, maar je zou je dag nóg beter kunnen beginnen als je een koude douche zou nemen.

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of heb je een nieuw huis gekocht waar een nieuwe badkamer in moet? Waarschijnlijk denk je dan gelijk aan een badkamer met chroom of RVS details.

Lees meer
Geplaatst door

Guus Clous

Een nieuw jaar betekent nieuwe badkamertrends. Sommige trends blijven jarenlang aanhouden, maar ieder jaar komen er ook weer trends bij. Wat zijn de badkamertrends die we in 2018 zien?

Lees meer
Geplaatst door

Rachelle van Vuuren

Veel starters blijven zo lang mogelijk in een huurwoning wonen voordat ze een eigen woning kopen. Of dit nou een appartement of rijtjeshuis is, veel van de starters hebben een goed spaarpotje om van hun eerste eigen huis een droomhuis te maken. En bij een droomhuis hoort natuurlijk een droombadkamer

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Badkameraccessoires kleden een badkamer aan en geven de ruimte sfeer. Zonder badkamer accessoires mis je niet alleen handige items in jouw badruimte of wc-ruimte, je zult ook zien dat je dan een redelijk standaard badkamer heeft.

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Kranen voor in de badkamer en in het huis zijn tegenwoordig niet alleen functioneel. Het design en de uitstraling van een kraan is ook zeer belangrijk

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Je hebt besloten om je badkamer te verbouwen of je badkamer te renoveren, wat nu? Een badkamer renovatie is een hele klus. Het renoveren van een badkamer is voor veel mensen een wens. 

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Het jaar is al weer lang en breed begonnen en daarom is het de hoogste tijd om de badkamertrends van 2017 te bespreken op deze blog! Niet alleen trends voor de badkamer komen langs. We bespreken ook woontrends voor 2017 die je door kan voeren in de badruimte.

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Veel mensen willen graag hun badkamer verbouwen óf aanpassen maar weten niet hoe. Een badkamer verbouwen is geen kleine klus. Zowel qua geld als qua werk kan het soms een aardige investering zijn. Een totale verbouwing is niet de enige manier om je weer thuis te laten voelen in je badruimte. In dit artikel hopen we je te kunnen inspireren om grote of kleine veranderingen in je badkamer door te voeren. Laat je badkamer weer een plek van rust en ontspanning worden!

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Bij een badkamer zullen de meeste mensen denk aan witte muren, een frisse uitstraling en veel licht. Echter kan een zwarte badkamer met details zoals een zwarte kraan een echte ‘eye-catcher’ zijn. Donkere elementen in een zwarte badkamer zorgen namelijk direct voor een chique en unieke uitstraling. Eigenlijk iets dat u niet vaak zult zien. Mocht u toch van wit houden dan kunt u altijd één van onze witte wastafels van Solid Surface toevoegen voor het fantastische contra effect. Wilt u opvallen en heeft u smaak? Kies dan voor een zwarte badkamer van Mastello!

Lees meer
Geplaatst door

Mark Jansen

Pagina:
  1. 1
  2. 2