De mooiste keukenstijlen van dit moment.

Inspiratie voor een keukenstijl die bij jou past

​​We staan weer aan het begin van een gloednieuw jaar. Waar de één het jaar begint met goede voornemens, begint de ander het jaar met plannen voor een nieuwe keuken. Er is immers niets leuker dan je thuis een nieuwe look te geven het liefst helemaal naar je smaak en passend bij de trends van dit moment. Misschien ben je al zeker van je zaak en heb je een perfect beeld van je droomkeuken. In dit geval: waar wacht je nog op? Realiseren maar! Mocht je toch nog wat inspiratie nodig hebben, dan ben je hier op het juiste adres.

Wij hebben de vier mooiste keukenstijlen van dit moment op een rijtje gezet. Van modern strak tot jungle. Ben jij klaar voor een korte ontdekkingsreis? Lees snel verder en laat je inspireren door het assortiment van Mastello.

Helemaal van nu met Modern strak

Een moderne keuken is te herkennen aan de strakke lijnen, vlakke kasten en weggewerkte keukenapparatuur. De minimalistische look straalt eenvoud en rust uit. In de moderne keukens zien we vaak neutrale kleuren terugkomen: zwart, wit en grijs. Met een zwarte keukenkraan of een chromen keukenkraan maak je je moderne keuken helemaal af.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Een zoete keuken in Pink Champagne

Een pink champagne keuken heeft alles te maken met de kleur: zachte roze tinten die wat extra liefde geven aan je keuken. Of je nou gaat voor pink champagne keuken tegeltjes, of voor keukenkastjes in deze unieke kleur. Eén ding is zeker: een rosé gouden keukenkraan mag niet ontbreken. In combinatie met een witte wastafel, zorg je ervoor dat de kleuren mooi in balans zijn.

Back to nature met een Jungle keuken

Wanneer je aan de jungle denkt, denk je waarschijnlijk aan één ding… planten! Maar planten zijn niet het enigste wat van je keuken een urban jungle maakt. In een jungle keuken zien we veel natuurlijk materialen terugkomen: van houten keukenkastjes tot een bamboe waskom. Daarnaast zijn de kleuren zwart, wit en groen het meest gangbaar in deze stijl. Onze tip? Een rvs keukenkraan past perfect bij het Jungle kleurenpalet.

Elke dag luxe met Hotel Chique

Het woord zegt het al: in een hotel chique keuken staat luxe voorop. Deze keuken geeft je het gevoel dat je een hotel binnen komt. Wat in deze keukenstijl niet mag ontbreken, is een hoge bar met barkrukken. Ideaal voor als je tijdens het koken door je gasten vergezeld wilt worden. Daarnaast bestaat deze keuken uit natuurlijke materialen en donkere kleuren. Als kers op de taart maak je je keuken met een ronde hoge keukenkraan of een koperen keukenkraan helemaal compleet.

Zie je jezelf al kokkerellen in een nieuwe keuken in één van deze stijlen? Leuk! Wij bij Mastello helpen je graag met het realiseren van je droomkeuken. Dus heb je nog vragen of wil je direct aan de slag? Neem contact met ons op!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal