Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

De nieuwste kranen van Mastello

De nieuwste kranen van Mastello

Kranen voor in de badkamer en in het huis zijn tegenwoordig niet alleen functioneel. Het design en de uitstraling van een kraan is ook zeer belangrijk. De zomer is in aantocht en voor veel mensen zal dit naast een tijd om te genieten ook een tijd om te verbouwen zijn. In de zomer heeft u geen last van barre weersomstandigheden waardoor het verbouwen een (iets) meer ontspannen klus heeft. Bent u iemand die binnenkort gaat verbouwen of op zoek is naar een nieuwe badkraan, wastafelkraan of keukenkraan? Graag laten we u zien wat Mastello voor u in petto heeft in 2017 en welke kranen u niet mag missen! Lees snel onderstaand artikel over de nieuwste kranen van Mastello.

Trend 2017: Zwarte kranen

De hit onder kranen in 2017 zijn de zwarte kranen In het assortiment van Mastello vindt u zwarte kranen van het merk Meir. We noemen bij Mastello onze zwarte kranen ook wel onze mat zwarte parels. De kranen zijn echte statement pieces zonder te veel aandacht op te eisen in uw keuken of badkamer. De zwarte kranen van de Australische producent Meir vliegen bij ons de schappen uit vanwege de look en feel die deze producten hebben. Wilt u de mat zwarte look doorvoeren bij alle kranen in uw badkamer? Dat kan! We verkopen namelijk ook de zwarte douchekop, zwarte regendouche en een badkraan in het zwart. Daarnaast hebben we ook een mat zwarte keukenkraan zodat u ook daar een prachtige multifunctionele kraan kunt installeren.

Het grote voordeel van zwarte kranen is dat ze niet vloeken met andere items in uw badkamer en keuken. Besluit u van de een op de andere dag dat u uw badkamer mintgroen gaat verven, dan zit u niet met goudkleurige kranen die misschien net niet bij die kleur passen.

Inbouw kranen

Naast de prachtige zwarte kranen zien we ook dat veel van onze klanten zo min mogelijk poespas in de badkamer willen hebben. Niet langer willen we allemaal extra knoppen en overbodige stangen. De badkamer moet een oase van rust zijn, waarbij een ‘opgeruimde’ look voor velen helpt om deze sfeer neer te zetten.

Inbouw kranen zijn dan ook een uitkomst. Bij deze kranen heeft u de functionaliteit van de kraan zonder dat daar pas op de plaats gemaakt wordt voor het design. Het zijn minimalistische kranen, wat past bij het overgrote deel van de Nederlandse badkamers die in een moderne stijl zijn samengesteld.

Natuurlijk zijn er allemaal verschillende soorten inbouwkranen te vinden in het assortiment van Mastello. Mengkranen, badkranen en wastafelkranen bijvoorbeeld. Bij onze badkranen hebben we ook inbouwkranen waar zelfs de handdouche op een minimalistische wijze is ingebouwd. Deze artikelen zijn zeker het bewonderen waard!

We wensen iedereen die zijn of haar badkamer of huis de komende tijd gaat verbouwen heel veel succes. Mocht u vragen hebben over iets van ons assortiment voor in uw nieuwe badkamer, neem dan vooral contact met ons op! Bent u aan het voorshoppen, kijk dan ook zeker naar ons assortiment zwarte kranen en inbouwkranen!