Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Onze 8 favoriete Instagram accounts

Onze 8 favoriete Instagram accounts

Wanneer jij je badkamer, keuken of complete woning gaat verbouwen, ben je vast inspiratie aan het opdoen op Instagram en Pinterest. Wij worden de hele dag door geïnspireerd door alle prachtige foto’s van interieurs op Instagram. We vinden het vooral geweldig om foto’s van badkamers en keukens van onze klanten terug te zien op Instagram. Wil je net als ons geïnspireerd raken? Lees meer over onze 8 favoriete Instagrammers op het gebied van interieur!

@whisperingbold

De foto’s op het Instagram account van Marieke (@whisperingbold) zijn zó perfect op elkaar afgestemd. Marieke omschrijft haar interieur zelf als ‘industrial chic vintage’. Denk: baksteen muren, veel (véél) planten en natuurlijk onze zwarte kranen. Marieke heeft niet één, maar twee badkamers waar de zwarte kranen van Meir pronken. In de ene badkamer sieren de kranen de betonnen muren en in de andere badkamer het prachtige marmer. Wij worden echt iedere keer weer blij als we een foto van Marieke voorbij zien komen.

@just_mai_self____

Ook zijn de baksteen muren aanwezig in het herenhuis van Maifa (@just_mai_self____). Het interieur van Maifa kan omschreven worden als ‘industrieel en warm’. Een gietvloer, zwarte kozijnen, een geweldige witte keuken en zwarte kranen in de keuken én badkamer. Het interieur van Maifa heeft zo’n warme uitstraling dat het geen straf zou zijn om een avondje thuis te blijven en heerlijk onder één van de vele kleden te liggen. ‘Huize Erica’ is echt een droomhuis!

@therockingthree

Annemiek van @therockingthree deelt niet alleen foto’s van haar interieur, maar ook van haar drie prachtige kinderen (dat verklaart direct de naam van haar account, hè). De badkamer van Annemiek is minimalistisch en heel strak. Betonnen vloer én wanden, een wit solid surface bad, zwarte badkraan en houten elementen. Zo mooi! Ze weet ons steeds weer te verrassen met foto’s van haar interieur.

@huisjemerlin

Als je houdt van minimalisme (en baby’s!) raden we je aan om Merlin (@huisjemerlin) te volgen. Merlin heeft een prachtige minimalistische woning met veel lichte kleuren. In haar witte woning komen de zwarte badkamerkranen van Meir echt perfect tot hun recht. Het interieur van Merlin zorgt voor zó veel rust.

@marieke.eveline

Op het Instagram account van Marieke (@marieke.eveline) krijgen we een kijkje in haar leven dat veel meer dan alleen interieur is. Toch worden wij wel echt heel blij van de foto’s van haar badkamer en keuken - waar onze zwarte keukenkranen pronken. Marieke inspireert niet alleen met haar interieur, maar ook met haar kledingstijl. Eentje om te volgen, dus :-).

@huisindebocht

Hou jij wel van een strakke, stoere, industriële inrichting? Dan ben je bij Monique (@huisindebocht) aan het juiste adres. Monique heeft een prachtige, donkere interieurstijl waar groene en zwarte kleuren samen komen. Check bijvoorbeeld alleen die keuken al! Die prachtige zwarte keuken staat echt op ons favorietenlijstje. Ook heel tof om te zien dat zelfs in een zwarte keuken onze zwarte kranen tot hun recht komen. Keep up the good work, Monique!

@riannescheurs & @cosywhite__

Als je écht van wit houdt, raden we je aan om Rianne te volgen. Rianne deelt haar leven en interieur op twee Instagram accounts: @cosywhite voor vooral interieur, en @riannescheurs voor family stuff en een beetje interieur. Allebei echt het volgen waard. Het interieur van Rianne is in één woord te omschrijven als ‘wit’. Witte muren, witte meubels, witte keuken… De naam Cosy White zegt al genoeg, toch? In de witte keuken en witte badkamer van Rianne zijn de zwarte kranen van Meir echte eyecatchers. Die zwarte wandmengkraan in combinatie met dat houten badkamermeubel is wel echt een plaatje hoor. We love it!

Mis jij nog interieur Instagrammers in dit rijtje? Stuur ons dan een berichtje! Wij ontdekken altijd graag weer nieuwe Instagrammers. Volg jij ons ook al op Instagram? Wij delen namelijk heel vaak foto’s van deze vrouwen!