Vanaf 3 maart zijn we open op afspraak! Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Laten bezorgen of afhalen? Dat kan ook! Meer info
Klantenservice
Kan ik je helpen?
vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr 09:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
Stuur een bericht
Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Onze favoriete kranen

Onze favoriete kranen

Mat zwart, koper, chroom of RVS?

In onze webshop vind je vier soorten kranen, namelijk kranen in mat zwart, koper, chroom en RVS. De kranen in de kleuren mat zwart en koper zijn van Meir, een Australisch merk dat kwalitatief hoogwaardige kranen produceert. De kranen hebben een moderne, strakke uitstraling die past bij de hedendaagse stijl. De RVS kranen komen uit onze eigen Mastello collectie. Qua vormgeving lijken ze veel op de kranen van Meir, want ze hebben dezelfde moderne en strakke vormen. De chroom kranen zijn van Ritmonio. Dit Italiaanse design merk staat wereldwijd goed aangeschreven en produceert prachtige tijdloze kranen.

Met een chroom of RVS kraan kies je voor een tijdloze stijl in de badkamer en keuken. Wil je een opvallende uitstraling? Kijk dan eens naar de mat zwarte en koperen kranen. Deze kranen onderscheiden zich door hun vernieuwende uitstraling.

Keuze voor de type kraan

Als je een keuze voor materiaal en kleur hebt gemaakt, is de vorm van de kraan nog een dilemma. Je kunt kiezen voor een inbouwkraan of opbouwkraan boven je wastafel. Ook moet er een keuze gemaakt worden voor het type kraan in de douche. Het is heerlijk om onder een regendouche te staan, maar een handset kan ook ontzettend handig zijn.

Inbouw of opbouw kranen

Waar we een aantal jaar geleden nog enkel opbouwkranen zagen, is de inbouwkraan de laatste jaren ontzettend populair geworden. Deze kraan komt uit de wand en wordt daarom ook een wandkraan genoemd. De wandkraan wint steeds meer terrein in de badkamers. Het is niet alleen een prachtig aanzicht, het geeft ook nét iets meer ruimte op de wastafel. Het oogt heel strak en zorgt voor een sereen geheel. Als je op zoek bent naar een mooie inbouwkraan raden wij de mat zwarte Meir wandmengkraan 01 aan. Deze kraan heeft prachtige strakke lijnen en oogt heel clean. Als je meer van de kopertrend houdt, kun je ook eens kijken naar de koperen wandmengkraan 01. Bij inbouw kranen is het belangrijk dat de slijtage gevoelige onderdelen, zoals de binnenwerken, uit te wisselen zijn. Als dit niet het geval is, betekent dit dat de muur opengebroken moet worden en dat wil je natuurlijk niet. De binnenwerken van goedkopere kranen zijn bijvoorbeeld vaak niet te vervangen, waardoor je een nieuwe kraan moet inbouwen. Kies daarom voor kwaliteit! Mastello gebruikt alleen keramische schijven, omdat deze duurzamer zijn.

Op zoek naar een mooie zwarte keukenkraan voor in de keuken? Onze favoriet is de wastafelmengkraan 04!

Regendouche of handset?

Onder onze douchekranen zul je heerlijk wakker worden door de fijne straal, of je nou kiest voor de douchekop of handdouche. Beiden hebben allebei zo hun voordelen. Een douchekop, zoals een lekkere regendouche, is natuurlijk echt genieten. Een handdouche is weer ontzettend handig om de douche mee af te spoelen of schoon te maken. Je hoeft niet per se te kiezen, want wij beide douchekranen ook aan als set! Deze prachtige mat zwarte doucheset is onze favoriet. Deze doucheset bestaat uit een hoofddouche, handdouche en wandmengkraan met omstel. Hierdoor kun je genieten van zowel het gemak van de handdouche als de regendouche. Heb je een bad? Kijk dan ook eens naar onze badkranen, zoals de vrijstaande badmengkraan met handdouche!