Op voorraad
SKU: IT16045 In onze showroom aanwezig

Djati teak meubel Italië 160

595,- Speciale prijs 850,- Normale prijs
Het Djati meubel Italië bestaat volledig uit massief teak hout. Door de eigenschappen van teak én het ontwerp leent dit meubel zich perfect als aanvulling voorin je badkamer....Lees meer
Levertijd: 5-8 werkdagen
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Djati’s teakhouten badkamers zijn een geweldige aanvulling op iedere badkamer. De meubels zijn ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Vervolgens worden in Indonesië de ontwerpen vervaardigd uit Javaans teakhout. Teakhout is massief, naadloos en daardoor perfect bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen. De collectie van Djati bestaat uit open en gesloten badkamermeubels. Hierdoor zijn er meubels voor kleine huishoudens en grote huishoudens in de collectie te vinden. Djati meubels kunnen tegen een stootje, perfect voor drukke badkamers!

Al jaren jouw sanitair specialist.

Hulp nodig of heb je vragen?

Het Djati meubel Italië bestaat volledig uit massief teak hout. Door de eigenschappen van teak én het ontwerp leent dit meubel zich perfect als aanvulling voorin je badkamer. Plaats er een kom of wasbak bovenop en gebruik de ruimte onderin voor je handdoeken of andere praktische of stijlvolle items. Het formaat van het meubel is 160 x 45 x 82 cm.

Specificaties
MerkDjati
SerieItalie
ProductieIndonesië
In onze showroom aanwezigJa
MateriaalMassief teak hout