Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 329,-
"1 product"
Skyhigh in a city loft.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Het is gelukkig niet nodig om zelf een loft in handen te hebben om deze stijl door te vertalen in jouw woning. Het draait allemaal om sfeer en gevoel. Contrasten zijn kenmerkend voor deze stijl. Het contrast tussen imperfectie en perfectie. Ruwe bakstenen muren, industriële plafonds en betonnen vloeren in combinatie met een urban inrichting. Gebruik voor deze inrichting moderne producten van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit.

In de badkamer of keuken kun je dit contrast terug laten komen door grove natuurlijke materialen samen te brengen met producten met een gladde afwerking. Houten (bad)meubelen kun je afstijlen met gladde solid surface wastafels en mat zwarte of gouden kranen. Een zwart stalen douchewand combineer je weer met stoere betontegels. 

Ben je op zoek naar een spot-on product? Ons teakhouten badmeubel Loft is voor deze stijl natuurlijk een schot in de roos.

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?