Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 299,-
"1 product"
In the blue corner.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Het voelt misschien wat gedurfd, de hoofdrol weggeven aan één kleur. Toch kunnen we het je van harte aanbevelen. Donkerblauw. Een kleur die we, bewust of onbewust, verbinden met lucht en water. Natuurlijke elementen die zowel ontspanning als rust bij ons oproepen. Afhankelijk van jouw stijlvoorkeur neem je deze kleur als basis en verzamel je daar andere kleuren, materialen en producten omheen. 

Vergaap jij je bij het zien van chique hotelkamers, dramatische sierlijsten en klassieke elementen? Combineer donkerblauw dan met gouden kranen en accessoires, ornamenten en zachte luxe stoffen als velours. Hou je meer van recyclen? Oude stijlvolle objecten, de warmte van teakhout, donkerblauwe wanden en een handvol planten toveren je ruimte om in een vintage look. Fan van de scandinavische woonstijl? Shop rosé gouden kranen, naturel hout en voeg daar een vleug wit aan toe.

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?