Koperen badkraan

Koperen badkraan

Met een prachtige koperen badkraan kun je ontspannen genieten van een ultiem relaxmoment. Wat is een betere combinatie dan een prachtig Solid Surface bad afmaken met een koperen badkraan? Tegenwoordig gaan mensen voor een unieke badkamer die precies op je eigen wensen en behoeften is ingericht. De een kiest voor een grote douchecabine en de ander kiest voor een bad. Voor vrijstaande baden en ligbaden hebben we prachtige koperen badkranen in ons assortiment. De koperen kraan voor in bad maakt van je badkuip een luxueus object.

Kenmerken van een koperkleur badkraan

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen een koperen badkraan en een keukenkraan. Een badkraan is meestal een zeer minimalistische kraan. Onze gouden en koperkleur badkranen hebben geen draaibare uitloop, dit heeft geen toegevoegde waarde in een bad. Vrijstaande badkranen geven je badruimte een luxere uitstraling.

Gegalvaniseerde afwerking

De koperen badkranen van Mastello roesten niet. Waar oud koper of retro koperen badkranen na verloop van tijd snel oxideren is dit bij onze producten niet het geval. De blauwgroene oxidatie aanslag wordt voorkomen doordat onze producten koperkleurig zijn in plaats van gemaakt van koper. Onze koperen badkraan is gemaakt van messing met daaroverheen een koperen afwerkingslaag. De koperen afwerking die bij het galvaniseren wordt aangebracht roest dus niet omdat het alleen een een koperen kleur heeft. De koperen en gouden kleur blijft daardoor jarenlang mooi.

Koperen badkranen kopen van Meir

Deze badkraan van koper is geen standaard badkraan die warm en koud water in je bad laat stromen. Het is een echte eyecatcher door middel van de bijzondere kleur die we niet vaak terugzien in een badkamer. Onze koperen kranen selectie komt uit de collectie van het Australische merk Meir. Na de prachtig mat zwarte kranen collectie hebben ze nu de koperen gouden modellen op de markt gebracht. Meir producten worden gekenmerkt door het moderne design in combinatie met strakke lijnen. Bij elke nieuwe collectie worden we weer verrast door de innovaties die Meir in hun kranen doorvoeren. Meir produceert niet alleen de badkraan koper, je kunt bij Meir terecht voor alle soorten kranen voor in de badkamer, toilet en keuken.

Service van Mastello

Wil je onze koperen badkranen bestellen maar heb je nog vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen over het assortiment van Mastello. Bij al onze koperkleur badkranen ontvang je een gratis verzending en gratis levering. Naast deze design kranen hebben we ook in ons assortiment de inbouw douchekraan, opbouw doucheset en andere design kranen.

Voor een mooie combinatie met een koperen badkraan raden we je een solid surface bad aan. Mastello heeft meerdere ronde en rechthoekige solid surface baden in de collectie. Daarnaast kunnen we ook een prachtig ligbad op maat maken.