Koperen douchekop

Koperen douchekop

Ben je op zoek naar de meest unieke douchekop? Kies dan voor een koperen douchekop! Nieuw in ons assortiment is de koperen lijn waar de koperkleurige/goudkleurige douchekop onder valt. Wie zijn of haar kamer een luxe uitstraling wil geven en op zoek is naar opvallende details gaat voor een koper douchekop van Mastello!

Gegalvaniseerde afwerking

Normaliter oxideren koperen douchekoppen na verloop van tijd. Oxidereren is een ander woord voor roesten. Koper oxideert, waarbij een blauwgroene laag ontstaat. Deze koperen douchekop van Meir is niet gemaakt van koper maar voorzien van een koperkleurige en goudkleurige afwerkingslaag. De kraan is gemaakt van messing en als finishing touch voorzien van een prachtige gegalvaniseerde afwerking in een koper en gouden kleur. Hierdoor ontstaat een unieke koperkleurige douchekop waar je tientallen jaren van kunt genieten en nooit last krijgt van roest.

Verschillende soorten douchekoppen

Bij Mastello verkopen we verschillende soorten koperen douchekoppen van het Australische merk Meir. Het zijn grote douchekoppen waaronder je heerlijk kunt douchen. Voor een echt genietmomentje kies je onze 200mm grote koperen douchekop.

De koperkleurige lijn van Meir

Mastello heeft het alleenrecht om producten van het Australische merk Meir te verkopen in Europa. Hierdoor weet je als klant dat bijzondere producten in huis haalt die je niet in iedere badkamer terugziet. De collectie van Meir kenmerkt zich door het strakke design in combinatie met prachtige en innovatieve kleuren. Na hun prachtige mat zwarte lijn komen ze nu met de one-of-a-kind koperkleurige & goudkleurige lijn. Elke collectie worden we weer verrast door de producten waar ze mee komen, zo nu ook met de koperkleurige douchekop! Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie.

Eisen voor een grote douchekop

Om te genieten van de beste douche ervaring met onze koperen douchekop is het belangrijk om na te gaan hoe oud je huidige ketel is. Nieuwe ketels hebben een hogere waterdruk waardoor je onder de douche geniet van een grote en constante waterstraal. Oudere ketels hebben vaak een lagere waterdruk waardoor de stroom water in combinatie met de druk vanuit de koper douchekop tegen kan vallen. Bij een badkamerverbouwing is het dan ook een goed idee om na te denken over het vervangen van een ketel. Hierdoor kun je optimaal genieten van de beste douche ervaring.

Service van Mastello

Bij Mastello kun je terecht voor de mooiste koperen douchekoppen. Daarnaast kan je ook op onze webshop terecht voor inbouw badkranen, zwarte keukenkranen, koperen kranen en een opbouw doucheset. Kijk ook bij onze grote regendouche koppen!

Heb je vragen over onze koperen-gouden douchekop of over de webshop van Mastello? Neem dan contact op met onze klantenservice. Als je onze producten in het echt wilt zien kun je ons bellen voor een afspraak. In onze showroom in Hilversum staan al onze producten uitgestald waarna je geïnformeerd je aankopen kunt doen.