Koperen doucheset

Koperen doucheset

Een doucheset in je badkamer zorgt voor een dagelijks ultiem ontspanningsmoment. Met een koperen doucheset maak je je nieuwe badkamer compleet. Een doucheset bestaat vaak uit een grote douchekop, een glijstang en soms nog een kleine handdouche. De koper kleur in combinatie met het strakke, moderne design staat prachtig in elke badkamer.

Koperen doucheset kopen

Het kopen van een koperen doucheset is ten eerste handig door het gemak. In één keer koop je alles wat je nodig hebt, waardoor je bij het installeren niet terug moet naar de bouwmarkt voor een glijstang. Daarnaast is het kopen van een koperen doucheset ook voordeliger dan als je elk item apart koopt. De stijl van alle producten is hiernaast ook hetzelfde, wat de uniformiteit van je badkamer bevordert.

Koperen afwerking

We krijgen vaak vragen over de koperen afwerking van onze doucheset. Mensen zijn bang dat de koperen glijstang, koperen handdouche en koperen kraan gaan oxideren. Oxideren wordt ook wel roesten genoemd. Als koper gaat roesten dan slaat het groen uit, zoals bij het Vrijheidsbeeld in New York is gebeurd. Onze producten zijn bewerkt met een coating waardoor het oxidatieproces wordt verminderd. Natuurlijk is het schoonmaken van de koperen doucheset nog steeds nodig, alleen hecht roest zich minder snel. Hierdoor kan je lang genieten van je prachtige koperen doucheset.

Een doucheset van Meir

Onze koperen douchesets zijn van het Australische merk Meir. Dit luxe sanitair merk levert alleen hoogwaardige kwaliteit en unieke designs. Mastello is het enige verkooppunt van dit prachtige merk in Europa. Hierdoor weet je zeker dat je jouw koperen doucheset niet snel in andere badkamers tegen zal komen. Je haalt gegarandeerd unieke eye-catchers in huis met de aankoop van een koperen doucheset.

Service van Mastello

Mocht je twijfelen over de aankoop van een koperen doucheset dan kan je onze producten ook altijd bekijken in onze showroom. In Hilversum worden onze producten getoond. Hierdoor kan je een weloverwogen keuze maken voor de perfecte koperen doucheset voor jouw badkamer.

Naast ons koperen assortiment kan je ook bij ons terecht voor een zwarte doucheset van het prachtige Australische merk Meir. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie. Als je bij Mastello bestelt krijg je altijd je bezorging en levering gratis. Aangezien we alles op voorraad hebben heb je geen last van lange levertijden. Binnen 10 werkdagen kan je genieten van je nieuwe koperen doucheset. Heb je vragen over een van onze koperen douchesets of heb je een opmerking? Bel gerust onze klantenservice voor meer informatie!