Koperen keukenkraan

Koperen keukenkraan

Bij elk interieur in de keuken hebben we een perfect passende koperen keukenkraan. De laatste tijd is de koperen keukenkraan razend populair. De koper trend is heel makkelijk te verklaren. De kleur koper past namelijk bij veel verschillende interieurstijlen en materialen. Hierdoor past een koperen keukenkraan ook makkelijk in jouw keuken.

Wat voor soort kraan is een koperen keukenkraan?

Aangezien een keukenkraan meerdere malen op een dag wordt gebruikt is het vooral belangrijk dat de kraan functioneel is. Het meest kenmerkende aan koperen keukenkranen is de hoge uitloop. Waar koperen badkranen en koperen fonteinkranen een lage uitloop hebben, is deze bij keukenkranen juist hoog. Dit heeft een functie, je kan hierdoor makkelijk grote pannen en keukengerei afwassen.

Daarnaast zijn veel koperen keukenkranen uittrekbare keukenkranen. Een koperen keukenkraan met een uittrekbare kraankop maakt het nog makkelijker om voedsel en keukengerei af te spoelen. Het komt ook van pas bij het schoonmaken van het aanrecht.

Koperen afwerking

Bij oud koper of bij antiek koper treedt snel oxidatie op. Oxideren wordt ook wel roesten genoemd. Onze koperen kranen zijn voorzien van een speciale coating waardoor het oxidatieproces wordt verminderd. Nog steeds raden we je aan om minimaal één keer per week je koperen keukenkraan goed schoon te maken. De coating voorkomt namelijk niet de gehele oxidatie, maar zorgt er wel voor dat roest zich minder snel hecht. Hierdoor verzekeren we je van tientallen jaren plezier van jouw koperen keukenkraan.

Keukenkranen van Meir

Onze koperen keukenkranen zijn van het Australische merk Meir. Mastello is het enige verkooppunt in Europa van dit prachtige, unieke merk. Niet alleen weet je hierdoor dat je exclusieve items in huis haalt, ook zijn de producten van Meir van hoogwaardige kwaliteit. Dit samen met het strakke en eigentijdse design zorgt ervoor dat de producten van Meir heel populair zijn. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie.

Service van Mastello

Bij Mastello verkopen we naast koperen keukenkranen ook gouden kranen en zwarte kranen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor solid surface producten. Wil je onze producten in een showroom bekijken? Dat kan! In onze showroom in Hilversum staan al onze producten uitgestald. Heb je een vraag over onze koperen keukenkranen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of bel onze klantenservice. We staan je graag te woord!