Koperen kranen

Koperen kranen

De trend op het gebied van kranen is wel de koperen kraan. Deze kleur design kranen zijn razend populair. Ze maken van iedere badkamer of keuken een unieke ruimte. Zowel bij een Scandinavische badkamer als bij een landelijke badkamer is de koperen kraan een mooie toevoeging. Wil je een luxe badkamer of design keuken uitstraling? Dan is een koperen kraan perfect.

Koperen sets

Koperen keuken/wastafel kranen

Koperen douches

Eindresultaat

Koperen wandmeng kranen en uitlopen

Accessoires

 

Afwerking van de koperen kranen

De kranen zijn voorzien van een koperen afwerking. De kranen van koperen afwerking zijn bestand tegen een vochtige omgeving. We krijgen vaak de vraag of deze koperen kranen niet gaan oxideren bij een installatie in een badkamer, keuken of toiletruimte. Oxideren is het proces waarbij koper gaat roesten en een groene kleur aanneemt (zoals bij het Vrijheidsbeeld in New York).

Bij antiek koper is het materiaal niet voorzien van een beschermingslaag. Daardoor ben je dagelijks bezig met schoonmaken van je koperen kranen. Bij de koperen kranen van Mastello is dit niet het geval. Wel raden we je een wekelijkse schoonmaak aan. De coating van de koperen kranen vermindert het oxideren en de aanhechting van roest, maar voorkomt het niet compleet. Met een wekelijkse schoonmaak geniet je jarenlang van je prachtige koperen kranen.

Verschillende soorten kranen

Koperen kranen zijn er in verschillende soorten en maten te krijgen zodat je in iedere ruimte van je huis de perfecte koperen kraan kan installeren.

Keukenkraan

Met een speciale koperen keukenkraan wordt het schoonmaken en afwassen een stuk makkelijker. Door middel van een hoge c-uitloop kunnen zelfs grote pannen snel worden gevuld én schoongemaakt. Sommige koperen kranen zijn ook voorzien van een uittrekbare uitloop voor extra gemak. Een prachtige samenstelling van materialen is koperen keukenkranen in combinatie met een marmeren werkblad. Hierdoor creëer je een zeer luxe uitstraling en elegante sfeer in de keuken.

Wastafelkraan

Waar een koperen keukenkraan gekenmerkt wordt door de hoge uitloop heeft een wastafelkraan meestal een lagere uitloop. Een hoge uitloop zit in de weg bij de meestal gelimiteerde ruimte van Nederlandse badkamers. De lage uitloop vergemakkelijkt het wassen en afspoelen van je gezicht. Onze koperen wastafelkranen zijn vaak voorzien van thermostatische kranen. Hierdoor wordt het water precies op jouw ideale temperatuur gemengd.

Badkraan

Een koperen badkraan wordt vooral gebruikt voor ontspanning. Het nemen van een bad doen de meesten van ons niet dagelijks. koperen badkranen zijn er verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit een staande badkraan, inbouw badkraan, thermostaat badkraan of een badkraan met handdouche.

Service van Mastello

Bij ieder product staat aangegeven hoeveel jaar garantie je ontvangt. We geven je precies dezelfde garantie als onze leveranciers aanbieden. Op de producten van het Australische Meir zit altijd 10 jaar garantie. Naast onze assortiment koperen kranen bieden we ook een uitgebreid assortiment gouden kranen en zwarte kranen aan.

Voor meer over Mastello kan je kijken bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden. Natuurlijk kan je ook bij onze klantenservice terecht voor vragen en opmerkingen!