Koperen keukenmengkraan

Koperen keukenmengkraan

De hit van 2017 is de koperen keukenmengkraan. In iedere keuken past een prachtige koperen en gouden keukenmengkraan van het Australische merk Meir. Met de hoogwaardige koperen kranen breng je echte statement pieces in je keuken waar je jarenlang van kunt genieten.

Koper dat niet roest!

Op zoek naar een nostalgische keukenkraan in een prachtige koperkleur? Dan kan het zo zijn dat je je al hebt ingelezen over het voorkomen van oxideren, waarbij een kenmerkende blauwgroene roestkleur ontstaat. Bij de koperkleurige lijn van Mastello komt oxideren niet voor. Onze producten zijn gemaakt van sterk messing met daaroverheen een prachtige gegalvaniseerde koperen afwerkingslaag. Hierdoor ontstaat de koperen / gouden kleur die de koperen keukenmengkraan een elegante uitstraling geeft. Door middel van het galvaniseren wordt de keukenmengkraan koper robuuster. Het is superieure kwaliteit die lang meegaat.

Hoogwaardige koperen keukenmengkraan van Meir

Al onze koperkleurige/goudkleurige artikelen waaronder de koperen keukenmengkraan komen uit de collectie van het Australische merk Meir. Mastello is de alleenverkoper van dit product in Europa, waar we natuurlijk heel trots op zijn. Het voordeel hiervan is dat je een exclusief merk in huis haalt dat je niet in iedere badruimte van vrienden en familie terugziet. Na de zeer populaire mat zwarte design kranen lijn hebben ze ons dit jaar weer verrast. Deze koperen lijn van Meir met modern design en strakke lijnen hebben we nog niet eerder gezien in de sanitair branche. De koperen keukenmengkraan is dan ook zeker een eyecatcher voor in iedere badkamer of keuken.

Voordelen koperen keukenmengkraan

De koperen keukenmengkraan is eenvoudig in gebruik. Niet langer hoef je met de warm water knop en de koud water knop in de weer om de juiste watertemperatuur te krijgen. Door de koperen mengkraan heb je gelijk de goede temperatuur. Dit bespaart niet alleen liters water maar zorgt daarnaast ook voor een besparing in tijd.

Onze koperen keukenmengkraan met hoge uitloop beschikt over een draaibare uitloop die 360 graden gedraaid kan worden. Hierdoor is het afspoelen van pannen of het vullen van een gieter met water nog nooit zo makkelijk geweest.

Service van Mastello

Vragen over de koperen keukenmengkraan online bestellen kun je altijd stellen aan onze klantenservice. We helpen je graag met iedere vraag of opmerking die je hebt. Bij het bestellen van een koperen keukenmengkraan ontvang je gratis verzending.

Wil je onze producten graag in het echt bewonderen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Hilversum. Hier staan al onze producten uitgestald en we kunnen je hier ook voorzien van meer informatie over al onze koperen producten. Op zoek naar een RVS keukenkraan of een keukenmengkraan chroom? Ook die hebben we bij Mastello. Naast onze kranen collecties verkopen we solid surface badmeubels en vrijstaande baden. Je kunt dan ook makkelijk en snel je gehele badkamer inrichten bij Mastello.