Koperen regendouche

Koperen regendouche

Op zoek naar de mooiste koperen regendouche? Bij Mastello verkopen we unieke design regendouches met een prachtige koperen gouden afwerking. Een koperen regendouche hebben is dé manier om het meest te genieten tijdens een douchebeurt.

Haal het wellness gevoel in huis met een grote regendouche

Heerlijk ontspannen tijdens het douchen doe je met een koperen regendouche. Een regendouche in koperkleur zorgt ervoor dat je `s ochtends en `s avonds heerlijk rustig doucht, het regeneffect kalmeert je binnen een paar minuten zonder dat je het doorhebt. De gouden koperen regendouche past perfect bij verschillende badkamerstijlen. Het is de perfecte aanvulling op een badkamer met een moderne stijl, brocante stijl, klassieke stijl of Scandinavische stijl.

Geen oxidatie door gegalvaniseerde afwerking

Normaal gesproken treedt bij koper een oxidatieproces op, waardoor het koper een groene kleur krijgt. Vooral bij oud koper is dit vaak het geval. Bij de regendouche in koper goud kleur gebeurt dit niet. De koper regendouche is gemaakt van messing met daaroverheen een gegalvaniseerde koperen laag. Hierdoor krijgt de regendouche de mooie koperen look die je ziet bij onze producten. Het is hierdoor een koperkleurige regendouche in plaats van een douchekop gemaakt van koper. Het grote voordeel hiervan is dat oxidatie, ofwel roesten, niet optreedt. Dit betekent dat je jarenlang plezier hebt van een koperen regendouche van Mastello!

Verschillende regendouche sets

Onze koperen regendouche hoofddouche kun je makkelijk kopen als koperen gouden regendouche set. Bij Mastello bieden we twee regendouche sets aan. De ene koperen regendouche set bestaat uit een koperen regendouche kop en een koperen wandmengkraan. De andere set bestaat uit een mix van een koperkleurige/goudkleurige douchekop plus wandmengkraan en een kleine handdouche. Ook kun je de keuze maken voor een inbouw doucheset.

Hoogwaardige kwaliteit van Meir

Onze koperen regendouche en de gehele koperkleurige collectie is afkomstig van het Australische merk Meir. Dit merk levert hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de mooie designs in verrassende kleuren. Hierdoor weet je als klant dat je unieke producten in huis haalt, die je niet zomaar andere badkamers terugziet. Door middel van de robuuste gegalvaniseerde afwerking is een product van Meir een product waar je tientallen jaren plezier van hebt. Op onze koperen prodcuten van Meir zit altijd 10 jaar garantie.

Eisen voor een heerlijke douche

Een koperen regendouche verspreidt de beste regenstralen als je in het bezit bent van een redelijk nieuwe ketel. Oude ketels hebben minder druk waardoor de grote regendouche kop minder het ‘regen’ effect verspreidt. Voordat je je douchekop gaat vervangen voor de grote koperen regendouche raden we je dan ook aan om je ketel door middel van een onderhoudsbeurt te laten checken.

Service van Mastello

De trend op het gebied van sanitair is wel de koper touch. Hiermee zorg door je door middel van kleine details (zoals een koperen douchekop) ervoor dat je badkamer een luxe uitstraling krijgt, zonder dat je hier veel geld voor neer hoeft te leggen. Bij Mastello kan je naast onze mooie koper douche ook terecht voor koperen kranen, vrijstaande badkranen en inbouw badkranen.

Voor vragen over onze koperen/gouden regendouches kun je altijd kijken bij onze veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook terecht bij onze klantenservice met al je vragen en opmerkingen. Wil je daarnaast onze gouden koperen regendouche koppen in het echt zien? Dan kun je ons bezoeken in Hilversum. In onze showroom kun je alle producten van Mastello bewonderen en kopen.