Koperen toiletrolhouder

Koperen toiletrolhouder

De meest opvallende toiletrolhouders op dit moment zijn de unieke koperen toiletrolhouders. Geen onderdeel wordt zo vaak vergeten bij het inrichten van een badkamer als de toiletrolhouder. Maak je badkamer of toiletruimte dan ook af met een bijpassende koperen toiletrolhouder.

Koperkleurig waardoor het niet roest!

Onze koperkleurige en goudkleurige toiletrolhouder roest niet. Normaliter ontstaat bij antiek koper een blauwgroene roestlaag. Waar normale koperen toiletrolhouders na een tijd in een vochtige omgeving oxideren, is dat bij dit product van Meir niet het geval.

Onze koperen toiletrolhouder is gemaakt van messing. Daaromheen zit een gegalvaniseerde afwerking in een prachtige koper-/goud kleur. Hierdoor zal de koperen toiletrolhouder niet gaan roesten. De gegalvaniseerde afwerkingslaag voorkomt roest waardoor je jarenlang kunt genieten van dit unieke product in je badkamer of toilet.

Voordelen van een toiletrolhouder zonder klep

Met een koperen wc rolhouder heb je altijd een toiletrol binnen handbereik. Veel mensen kiezen voor een wc rolhouder met klep terwijl ze niet nadenken over een koperen toiletrolhouder zonder klep. Doordat de klep niet aanwezig is, is er minder oppervlakte waar stof zich aan kan hechten. Hierdoor hoef je je koperen toiletrolhouder minder vaak schoon te maken, immers het stof valt vanzelf naar beneden vanwege het kleinere oppervlak. Daarnaast zien we dat de variant met klep eerder kapot gaat, zeker in huishoudens met kleine kinderen. Er wordt gespeeld met de klep waardoor deze eraf valt. Is dit bij jouw huishouden het geval? Kijk dan naar een koperen toiletrolhouder zonder klep.

Koperen toiletrolhouder kopen van Meir

Al onze gouden / koperen kranen zijn afkomstig van het Australische merk Meir. Iedere collectie die zij op de markt brengen bevat unieke producten voor in de badkamer en keuken met een modern design en strakke lijnen. Na de zeer succesvolle mat zwarte collectie hebben ze nu ook deze prachtige koperkleurige / goudkleurige lijn op de markt. De koperen toiletrolhouder heeft 10 jaar garantie, net zoals alle andere producten van Meir. Mastello is het enige verkooppunt van de producten van Meir in Europa. Hierdoor heb je de garantie dat je bijzondere producten koopt die je niet snel terugziet in badkamers van vrienden en familie.

Service van Mastello

Een koperen toiletrolhouder kopen doe je gemakkelijk bij Mastello. Heb je vragen over dit product of over onze andere producten? Stel je vraag aan onze klantenservice, we helpen je graag. Op zoek naar een toiletrolhouder zwart? Kijk dan bij onze mat zwarte collectie van Meir.

Mastello heeft een grote collectie mat zwarte kranen, koperen kranen en RVS kranen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor solid surface vrijstaande baden en Solid Surface op maat.

Naast onze webshop hebben we ook een showroom in Hilversum. Op afspraak kun je hier langskomen om ons assortiment te bekijken, inclusief de nieuwe producten van Meir!