Koperen wastafelkraan

Koperen wastafelkraan

Nieuw in het assortiment van Mastello zijn de koperen wastafelkranen. Deze kleur wastafelkraan staat prachtig in combinatie met hout, keramiek, Solid Surface en marmer. Koper is dan ook een perfecte kleur voor een wastafelkraan.

Bediening van een wastafelkraan koper

Een koperen wastafelmengkraan is te koop in twee verschillende varianten. De eerste is de klassieke wastafelkraan met twee knoppen. Hierbij bedient de ene knop het koude water en de andere knop het warme water.

Daarnaast bestaat de koperen wastafelkraan met een hendel. Deze soort is tegenwoordig populairder dan de variant met twee knoppen. Bij de koperen wastafelkraan met hendel is het makkelijker om snel de ideale watertemperatuur te krijgen. Dit is makkelijker én sneller dan bij de koperen wastafelkraan met twee knoppen.

Koperen afwerking

Vaak wordt ons gevraagd of onze koperen wastafelkranen niet gaan oxideren zoals antiek koper. Oxideren is een ander woord voor roesten. Bij het oxidatieproces van koper ontstaat groene roest. Onze producten zijn voorzien van een speciale koperen coating waardoor oxidatie minder snel toeslaat. Dit betekent dat de producten natuurlijk nog steeds schoongemaakt moeten worden, maar dat roest minder snel hecht. Hierdoor kan je tientallen jaren genieten van je koperen wastafelkranen.

Koperen wastafelkranen van Meir

Onze koperen badkamer wastafelkranen zijn van het Australische merk Meir. Het eigentijdse design in combinatie met de prachtige kleur zorgen dat we keer op keer verliefd worden op hun producten. Niet alleen is het uiterlijk van deze producten zeer uniek, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie.

Verschil wastafelkraan en fonteinkraan

Het is belangrijk om te weten wat het verschil het ene en het andere type kraan. Een fonteinkraan bevindt zich vaak in een toiletruimte en heeft een lage uitloop. Hierdoor heb je toch een plek om je handen te wassen in de wc-ruimte, zonder dat dit veel ruimte inneemt. Bij een koperen wastafelkraan is het fijn om ook goed je gezicht te kunnen wassen onder de koperen kraan. Het is dan ook handig als de uitloop wat hoger is.

Service van Mastello

Consumenten kopen steeds meer online, toch kan het soms fijn zijn om producten in het echt te bekijken. Wij bieden hier de kans toe met onze showroom in Hilversum. In onze showroom staan al onze producten uitgestald waardoor je de perfecte koperen kranen voor jouw huis uit kan zoeken. Zoals eerder aangegeven zit op alle producten van Meir 10 jaar garantie. Van ons ontvang je altijd een gratis verzending en levering.

Heb je vragen over een koperen wastafelkraan neem dan gerust contact op met onze klantenservice! We helpen je graag met al je vragen. Ook kan je kijken bij onze veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden.