RVS Badkranen

RVS badkranen

De RVS badkranen van Mastello bieden voor ieder bad een oplossing. RVS staat voor roestvrij staal en is het perfecte materiaal voor kranen in alle badkamers en keukens. Of u nou een vrijstaand bad of een ingebouwd bad heeft, Mastello biedt u in elke situatie perfect bijpassende RVS badkranen.

Maak uw badkamer helemaal af met RVS badkranen van Mastello

Veel mensen denken er misschien niet meteen aan, maar de keuze van een kraan voor uw badkamer is van groot belang. Het kiezen van de juiste RVS badkraan is net zo belangrijk als het uitkiezen van alle andere meubels in uw badkamer. De RVS badkranen uit de uitgebreide collectie van Mastello hebben een minimalistisch design, zijn gemaakt van roest- en vlekvrij staal en helpen u hierdoor deze keuze een stuk makkelijker te maken.

De kenmerken van roestvrij staal

Het gebruik van roestvrij staal voor badkranen is niet voor niets een favoriete keuze onder architecten. De volgende kenmerken beschrijven waarom dit materiaal een populaire keuze is:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Mooie uitstraling en afwerking
  • Zelf herstellend mechanisme
  • Milieuvriendelijk

Bij Mastello heeft u na aankoop nog 15 jaar garantie op het RVS materiaal en 3 jaar garantie op het Kerox keramische binnenwerk van onze producten.

Bestel uw RVS badkranen nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat u online bestelt, is het mogelijk de RVS badkranen te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of klik hier voor onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een van de Mastello RVS badkranen, leveren wij deze binnen 5 werkdagen bij u thuis!