RVS Doucheset

RVS doucheset

Hoe fijn is het om na een lange, drukke dag thuis te komen van werk en een lekkere, ontspannen douche te nemen voordat u zich weer stort op de andere huishoudelijke klusjes? Mastello draagt graag bij aan deze ervaring door de mooiste RVS douchesets aan te bieden van de beste kwaliteit.

Ontspan met een RVS doucheset van Mastello

Een RVS doucheset van Mastello is gemaakt van het beste roest- en vlekvrije staal. Hierdoor kunt u nog lang na aankoop van een RVS doucheset genieten. De vele varianten RVS douchesets die Mastello aanbiedt zorgen ervoor dat wij voor iedereen een perfecte doucheset in huis hebben. Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste RVS doucheset voor in uw badkamer. Van een minimalistische doucheset tot een luxe regendouche, Mastello heeft het!

Mooie uitstraling en afwerking
Roestvrij staal is beter te vervormen dan andere materialen en het is op verschillende manieren af te werken. Dit geeft het RVS materiaal zijn mooie uitstraling.

Zelfherstellend mechanisme
Het roestvrije staal bevat een laag met een zelfherstellende eigenschap. Hierdoor hebben RVS douchesets een hoge corrosiebestendigheid. Bij Mastello heeft u na aankoop nog 15 jaar garantie op het RVS materiaal en 3 jaar garantie op het Kerox keramische binnenwerk van onze producten.

Bestel uw RVS doucheset nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat u online bestelt, is het mogelijk een RVS doucheset te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of klik hier voor onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een Mastello RVS doucheset, leveren wij deze binnen 5 werkdagen bij u thuis!