RVS Keukenkranen

RVS keukenkranen

Natuurlijk is een goede kwaliteitskraan niet alleen belangrijk in de badkamer, maar ook in de keuken. Mastello heeft een uitgebreid aanbod aan RVS keukenkranen die een prachtige, minimalistische uitstraling geven aan uw keuken. Door de simpele, kleine en strakke vormgeving van onze RVS keukenkranen, passen deze bij verschillende keuken interieurs.

Combineer onze RVS keukenkranen voor een optimaal effect

De RVS keukenkranen van Mastello zijn prima te combineren met andere producten uit onze collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons aanbod wasbakken en waskommen. Door het combineren van de kwaliteiten en eigenschappen van verschillende producten, creëert u een optimaal effect in uw keuken.  Eigenschappen die onze RVS keukenkranen omschrijven zijn minimalistisch, gemaakt van roest- en vlekvrij staal, duurzaam en hebben een luxe uitstraling.

Roestvrij staal

Een belangrijke reden voor het gebruik van roestvrij staal voor keukenkranen is de mooie uitstraling die het biedt. Het is beter te vervormen dan andere materialen en het is op verschillende manieren af te werken.

Een ander groot voordeel van de RVS keukenkranen is de hygiëne. Het harde staal is geen geschikte plek voor bacteriën en blijft schoon zonder dat daar al te veel onderhoud voor nodig is.

Tot slot zijn RVS keukenkranen een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Een van de kenmerken van roestvrij staal is het zelfherstellende oppervlak van het materiaal.  Een RVS keukenkraan gaat nog lang na aankoop mee, behoudt zijn kwaliteit en is recyclebaar.

Bij Mastello heeft u na aankoop nog 15 jaar garantie op het RVS materiaal en 3 jaar garantie op het Kerox keramische binnenwerk van onze producten.

Bestel uw RVS keukenkranen nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat u online bestelt, is het mogelijk de RVS keukenkranen te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of klik hier voor onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw keuken te verrijken met een van de Mastello RVS keukenkranen, leveren wij deze binnen 5 werkdagen bij u thuis! Bent u niet opzoek naar een RVS keukenkranen, maar een zwarte keukenkranen bekijk dan ons assortiment