RVS  kranen

RVS kranen

Bij Mastello beschikken we over een breed assortiment kranen in verschillende stijlen. Zoekt u een RVS kraan, dan bent u bij ons aan het goede adres. De RVS kraan is een van de meest gekozen soort kranen door hun minimalistische look. Daarnaast zijn de kranen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Kijk hieronder voor onze RVS wastafelkranen, RVS bidetkranen of RVS badmengkranen van de merken Ritmonio en ons eigen Mastello merk.

RVS douche sets

Eindresultaat

RVS wastafel kranen

RVS keuken kranen

RVS douches

RVS fonteinkranen

RVS bad en mengkranen

Accessories

 

RVS Kranen van Ritmonio en Mastello

Een kraan gebruikt u meerdere keren per dag. Het is dan ook belangrijk dat de kraan die u koopt niet alleen mooi eruit ziet maar ook goed en langdurig werkt. Het Italiaanse Ritmonio is een fabrikant van designkranen die ons jaar in jaar uit verbaasd met de mooiste kranen. De twee merken die we verkopen zijn veelvuldig door ons getest op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor weten we zeker dat de RVS kranen die we verkopen in onze webshop u jaren plezier gaan bezorgen.

Mat of Glans

Bedenk voordat u een kraan koopt of u liever een glanzende kraan heeft of een wat meer matte kraan. Mastello verkoopt zowel glanzende RVS kranen als matte geborstelde RVS kranen waardoor u voor beide bij ons terecht kan. Matte RVS kranen hebben als voordeel dat opgedroogde waterdruppels niet zichtbaar zijn. Glanzende RVS kranen blinken weer net wat meer in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een nieuwe wastafelkraan op badkraan maar is RVS niet echt uw stijl? Kijk dan eens naar ons assortiment zwarte kranen! Net even wat anders dan anders en misschien wel geschikt voor uw droom badkamer.

Service

Heeft u een bepaalde RVS kraan uitgezocht maar wilt u deze eerst bewonderen in onze showroom? Dat kan! Onze showroom in Hilversum is ingericht met al onze producten. Check van tevoren wel even of we open zijn op de betreffende datum dat u onze showroom wilt bezoeken.