Van 5 t/m 11 augustus genieten wij van een weekje vakantie en is Mastello gesloten. Vanaf 12 augustus pakken wij alle e-mails en orders weer met frisse zin voor je op!

Zwarte badkraan

Zwarte badkraan

Maak van het baden een heerlijke beleving en kies voor een prachtige zwarte badkraan van Meir! Dankzij de robuuste uitstraling van dit merk krijgt uw badkamer een moderne en hippe oogslag. De duurzame afwerking van de zwarte badkraan zorgt ervoor dat u er nog jaren plezier aan beleeft! Om uw badkamer compleet te maken biedt Mastello ook nog vele andere producten aan, zoals zwarte douchesets, zwarte wastafelkranen en zwarte keukenkranen die zullen matchen met uw zwarte badkraan.

Duurzame zwarte badkraan

De zwarte badkraan van Meir heeft naast het originele uiterlijk nog een groot voordeel ten opzichte van badkranen van andere merken. Andere kranen roesten snel en brokkelen makkelijk af. Veel fabrikanten kiezen er namelijk voor om ze te poedercoaten of van spuitwerk te voorzien. Hierdoor zijn de kranen niet goed beschermd tegen roest en beschadiging. Kiest u voor een zwarte badkraan van Meir dan heeft u deze problemen niet. Alle producten van dit merk zijn gegalvaniseerd; goed beschermd tegen roest en eenvoudig in het onderhoud.

Combineer met een doucheset

Maak van uw badkamer een mooi geheel door de zwarte badkraan te combineren met andere zwarte parels van Meir. Een doucheset is bijvoorbeeld heel handig in gebruik. De strakke vormen zorgen ervoor dat het makkelijk schoon te maken is en uiteraard is de doucheset die u aanschaft, zoals alle producten van Meir, gegalvaniseerd afgewerkt. Geniet van een uitgebreide wasbeurt onder de ronde zwarte regendouche en spoel daarna af met de geïntegreerde handdouche door te schakelen met de handige omstel. Of wilt u toch liever een vierkante zwarte regendouche? Bij Mastello is alles mogelijk, dus zorg dat de zwarte badkraan niet uw enige aankoop wordt!

Wastafelkraan: rond of recht?

Ook voor wastafelkranen zijn er verschillende varianten in stijl en afmeting voorhanden die zeer goed zullen pas bij de zwarte badkraan. Heeft u een moderne rechthoekige wastafel? Kies dan één van de strakke industriële zwarte wastafelkranen met rechte hoeken en lijnen. Bij een klassieke wastafel komt misschien de rondere wastafelkraan beter tot zijn recht, maar ook de zwarte robuuste Swivel mengkraan kan juist prachtig staan. Wanneer u nog een handdoekenhaakje of oplegplank nodig heeft in de stijl van de wastafelkraan of zwarte badkraan, kijk dan gerust bij de accessoires op onze website!

Keukenkraan met uitschuifbare slang

Wilt u de stoere stijl van de zwarte badkraan in uw badkamer ook doorvoeren naar de keuken? Kijk dan bij één van onze vele zwarte keukenkranen voor een passend model. Wij verkopen elegante modellen die wat ronder zijn van vorm, maar ook rechthoekige industriële zwarte keukenkranen. Voor het ultieme gemak kunt u ook kiezen voor een keukenkraan met een uitschuifbare slang. Hierdoor kunt u bij ieder plekje in de gootsteen komen en zelfs uw aanrecht eenvoudig reinigen.