Zwarte badkraan

Zwarte badkraan

Hou jij ook zo van heerlijk baden? Maak dan nu van jouw me-time een extra heerlijke beleving in een badkamer met designelementen. Kies voor een prachtige zwarte badkraan van het Australische topmerk Meir en zie hoe jouw badkamer een moderne en luxueuze uitstraling krijgt! De mat zwarte badkranen van Meir zijn echte eyecatchers. Combineer ze zeker met onze andere zwarte kranen voor in de badkamer, zoals onze zwarte douchesetsen zwarte fonteinkranen.

Badkraan mat zwart van Meir

Bij Mastello koop je dé zwarte badkraan die bij jouw badkamer past. Onze zwarte badkranen zijn van het merk Meir. Een zwarte badkraan van Meir heeft meerdere voordelen. Ten eerste zijn deze kranen prachtig van design, ze worden immers ontworpen door de beste designers. Ten tweede is een zwarte badkraan van Meir gegalvaniseerd; dit houdt in dat de messing kraan onder stroom wordt gezet en in een zwart kleurbad wordt gedompeld. Dit zorgt ervoor dat de zwarte badkraan makkelijk in onderhoud is - een sopje voldoet - én dat de kraan goed beschermd is tegen roest en krassen. Gepoedercoate of gespoten zwarte badkranen roesten snel en hebben snel last van verf die afbrokkelt, dit is niet het geval met een zwarte badkraan van Meir. Combineer jouw zwarte badkraan met zwarte kranen bij jouw dubbele wastafels of zwarte toilet accessoires, zo heb je één mooi geheel in jouw badkamer.

Combineer jouw zwarte badkraan met een doucheset

Als je een bad én een douche hebt in jouw badkamer, dan is het prachtig om jouw zware badkraan te combineren met een zwarte doucheset. Ook een zwarte doucheset is gegalvaniseerd afgewerkt, dus je geniet jaren van jouw prachtige aankoop en deze is makkelijk schoon te maken. Geniet van heerlijke douches onder de inbouw regendouche en gebruik nadien de geïntegreerde handdouche om jezelf af te spoelen.

Perfect bij de badkraan: een zwarte wastafelkraan!

Bij jouw zwarte badkraan passen uiteraard zwarte wastafelkranen. In ons assortiment vind je verschillende varianten in stijl en afmeting, die prachtig zullen passen in jouw badkamer. Kies jij voor een modern, vierkant design in heel je badkamer? Of hou je eerder van ronde vormen? Bij een klassieke wastafel is een ronde kraan vaak mooier, terwijl een vierkante kraan echt heel mooi matcht met een robuuste wastafel. Maar uiteraard kun je volledig kiezen volgens jouw persoonlijke smaak!

Andere producten van Mastello

Behalve een zwarte badkraan en andere zwarte sanitairproducten, vind je bij Mastello nog een groot assortiment producten van andere merken. Zo koop je bij ons een prachtig hangend toilet, kun je kiezen tussen meerdere fantastische vrijstaande baden van bijvoorbeeld solid surface, vind je standaard wastafels, staande badkranen, wastafel accessoires en meer. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek het scala aan producten van Mastello.

Service van Mastello

Op zoek naar de mooiste vrijstaande badmengkraan? Dan zit je goed bij Mastello! Voor iedere smaak, vind je bij ons een prachtige zwarte, vrijstaande kraan. Een mat zwarte badkraan die je koopt bij Mastello is altijd van de allerbeste kwaliteit. Daarom profiteer je bij ons ook van 10 jaar garantie op jouw aankoop!

Heb je nog vragen over een zwarte badkraan in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag! Verder raden we je aan om even te kijken naar onze veelgestelde vragen.