Zwarte douchekop

Jij verdient alleen het allerbeste. Geniet dus van de heerlijkste douches in jouw design douche met zwarte douchekop. Kies uit ronde of vierkante douchekoppen met een wand-of plafondarm. Je kunt zelfs kiezen voor een regendouche! Combineer jouw zwarte douchekop met een mooie doucheset en andere zwarte producten uit ons assortiment, zoals onze zwarte kranen. Scoor nu jouw zwarte douchekop en profiteer van gratis levering!

Zwarte douchekoppen: echte designstukken

Wil je een zwarte douchekop kopen? Dan zit je goed bij Mastello. Onze producten zijn echte designstukken en staan garant voor kwaliteit. De zwarte kleur van onze douchekoppen is uniek en trekt dan ook ieders blik! Onze zwarte douchekoppen zijn van het merk Mastello en zijn volledig gegalvaniseerd. Dit heeft meerdere voordelen; ten eerste is de zwarte douchekop heel eenvoudig te onderhouden met een sopje en een doek. Bovendien zorgt de galvanisering ervoor dat de douchekop niet snel krasjes krijgt en dus niet snel roest. Door de gegalvaniseerde afwerking krijgt de douchekop een zwarte, matte look.

(Regen)douche set

Zoek je nog meer producten met een zwarte afwerking? Dan vind je in ons assortiment nog andere elementen om jouw zwarte douche helemaal af te maken. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte handdouche met een aantal standen en een zwarte glijstang. Als je bijvoorbeeld een handdouche met omstel toevoegt, dan kun je schakelen tussen je regendouche en je handdouche. Bij ons kun je volledige douchesets kopen, maar ook beslissen om zelf een set te maken, om zo een heel eigen douche ervaring te hebben! Van een ronde regendouche tot een douchekop met een vierkante look, alles kan en alles mag! Met de juiste douche accessoires erbij zorg je voor een prachtig geheel in je badkamer. Wist je trouwens dat je 10 jaar garantie krijgt van ons op jouw zwarte douchekop én dat deze gratis bezorgd wordt?

Meer van Meir in huis

Behalve een zwarte douchekop, kun je nog meer prachtige producten van Meir in huis halen. Wat dacht je van zwarte kranen in jouw badkamer, keuken of toilet? Onze kranen worden echte eyecatchers in jouw huis. Combineer bijvoorbeeld onze zwarte kranen met een stoere wastafel. Als jouw badkamer neutraal van kleur is, dan zal dit een verschil als dag en nacht zijn. Onze zwarte designproducten zorgen immers voor die heerlijke hotelsfeer en trekken ieders aandacht.

Ook te koop bij Mastello

Behalve de producten van Meir, vind je bij Mastello nog meer prachtige producten. Van vrijstaande baden tot complete inbouw wastafels, ons aanbod is uitgebreid. Bekijk onze producten nu online of maak een afspraak bij onze showroom in Hilversum (Nederland) om alle producten te bekijken en inspiratie op te doen.

Service van Mastello

Wil je een mooie, zwarte douchekop kopen? Dan heb je de juiste pagina gevonden. Bij Mastello profiteer je van gratis levering en wordt jouw zwarte douchekop binnen de 1 tot 3 dagen bezorgd. Je krijgt ook nog eens 10 jaar garantie op jouw aankoop. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of lees onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen.