Doucheset zwart

Doucheset zwart

Een mat zwarte doucheset? Dat klinkt als iets unieks, en dat is het ook! Mastello verkoopt een breed assortiment aan mat zwarte kranen waarbij u eenvoudig zelf uw complete doucheset in het zwart kunt samenstellen. Wij hebben een aantal voorselecties gemaakt, maar u bent compleet vrij in het creëren van uw eigen zwarte doucheset naar keuze op basis van een douche, een douchekop, en een wandmengkraan. Het zal uw badkamer er totaal anders laten uitzien door het zeer stijlvolle en strakke design. U heeft bij Mastello al een doucheset in het zwart vanaf slechts €371.

Meir

Mastello levert alleen de beste kwaliteit! Als u bij ons een doucheset in het zwart koopt dan krijgt u Australische topkwaliteit van het merk Meir. Wij zijn de enige en officiële verkoper van dit merk in Europa. Onze zwarte douchesets zijn dus nergens anders in Europa te krijgen en daarom zijn ze erg geliefd. De producten van Meir hebben een industriële uitstraling en zijn gemaakt op basis van een massieve constructie (messing). Uw badkamer zal er totaal anders uitzien met zo'n zwarte doucheset! Daarnaast hoeft u niet lang te wachten totdat dit realiteit is. Mastello levert namelijk al binnen 10 werkdagen en dat alles met gratis bezorging!

Pure ambacht

Alle producten van Meir zijn gemaakt volgens de hoogste standaarden en ontworpen door de beste architecten, en dat is terug te zien aan het strakke en moderne design. Met een keramisch binnenwerk en een prachtig mat zwart afgewerkte buitenkant kunt u dat pure topkwaliteit ambacht noemen. Daarnaast krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik van uw zwarte doucheset, 3 jaar op de binnenwerken en 1 jaar op de onderdelen. Met een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding is dit de beste keuze beschikbaar op de markt.

Afwerking

De zwarte doucheset heeft een gegalvaniseerde afwerking. Dit is ten opzichte van andere afwerkingen als spuitwerk of poedercoat een zeer groot voordeel. Door deze duurzame afwerking heeft de zwarte doucheset een erg sterke strakke toplaag. Deze toplaag brokkelt niet af ten opzichte van andere afwerkingen. Mocht er om wat voor reden dan ook alsnog een krasje op komen dat kunt u dit zelfs makkelijk wegwerken met een zwarte stift! U haalt dus gegarandeerd een goede aankoop voor de lange termijn in huis waar u jaar in en jaar uit plezier aan kunt beleven!

Afspraak maken

Wij laten u graag onze douchesets in het zwart zien of één van onze zwarte keukenkranen. Kom daarom gerust langs in onze showroom zodat u met uw eigen ogen kunt bekijken wat wij allemaal te bieden hebben. Wij zijn zelfs op afspraak in het weekend en doordeweeks in de avonden geopend, zo kunt u ongestoord de mogelijkheden bekijken. Neem voor het maken van een afspraak of andere vragen gerust telefonisch contact op via 035-7502882 of mail naar info@mastello.nl. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan gemakkelijk direct online.