Van 5 t/m 11 augustus genieten wij van een weekje vakantie en is Mastello gesloten. Vanaf 12 augustus pakken wij alle e-mails en orders weer met frisse zin voor je op!

Zwarte fonteinkraan

Zwarte fonteinkraan

Een fonteinkraan kan een kroonstuk zijn voor jouw toilet. Een fonteinkraan moet perfect passen bij de fontein wastafel, maar ook bij de sfeer die deze ruimte af moet geven. En wat is er nou mooier dan een mat zwarte luxe fonteinkraan in je toiletruimte of als wastafelkraan. Een fonteinkraan of toiletkraan is de perfecte kraan voor fonteinen. Dit komt vooral door het kleine formaat van de kraan en de fonteinkraan uitloop. De zwarte fonteinkranen kunnen hierdoor op meerdere plekken in huis worden geïnstalleerd. Niet alleen op het toilet en bij dubbele wastafels, maar ook als badkraan bij vrijstaande baden en als extra kraan in de keuken.

De fontein waskraan staat er bekend om dat het een kleine kraan is, die makkelijk overal bij kan worden geplaatst. Op elke plek waar je een extra water kraan zou willen hebben, past een van onze mat zwarte fonteinkranen perfect.

Zwarte fonteinkranen kopen?

Voordat je een moderne fonteinkraan koopt is het belangrijk om na te denken over de ruimte waar je de kraan wilt installeren. Door op te meten hoeveel ruimte je hebt voor een zwarte fonteinkraan weet je of je op zoek bent naar een kraan met een korte uitloop, een lage uitloop of misschien wel een draaibare uitloop. Een fonteinkraan met een draaibare uitloop is bijvoorbeeld heel handig als je fontein heel klein is. Hierdoor kan je toch goed je handen inzepen, afspoelen én drogen. Naast de keuze voor een soort uitloop is het ook goed om te bepalen of je kiest voor inbouw fonteinkranen of opbouw fonteinkranen. Een opbouw fonteinkraan is een wand fonteinkraan. In tegenstelling tot de klassieke fonteinkraan heeft de opbouw fonteinkraan in mat zwart een modern design. Het wordt daarom ook wel gezien als luxe toiletkraan. Het moderne design maakt het toilet helemaal af.

De fonteinkraan mat zwart is altijd van hoogwaardige kwaliteit

Bij de producten van Meir kun je hoge kwaliteit verwachten. De kranen worden ontworpen door de beste architecten volgens de hoogste standaarden. Door de ergonomische bout en het binnenwerk van de keramische schijven zijn de producten van Meir de ideale aankoop voor op de lange termijn. De producten van Meir zijn niets anders dan pure ambacht van hoge kwaliteit. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Dit zijn garanties die je ergens anders niet gaat krijgen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte fonteinkraan kopen wel heel aantrekkelijk. Daarnaast bieden wij op al onze producten een gratis levering!

Ons assortiment fonteinkraan matzwart

Daarnaast heb je ook de keuze of je een zwarte fonteinkraan wilt hebben die je bedient door middel van een knop of een hendel. Ook kun je kiezen voor een zelfsluitende toiletkraan, die worden bediend door middel van een druk op de knop. De zwarte fonteinkraan stopt dan automatisch met stromen. Uit een zwarte fonteinkraan stroomt soms alleen koud water, als je een zwarte fonteinkraan wilt hebben met warm én koud water dan is het goed om even te checken of je het juiste product hebt geselecteerd. De meeste fonteinkranen of toiletkranen van Mastello zijn thermostatische kranen, die zowel warm als koud water geven. Wij hebben een ruim assortiment met diverse mat zwarte kranen! Ook voor inbouw badkranen, een inbouw douchekraan, zwarte badkraan, zwarte toiletrolhouder of zwarte wastafelkraan kun je een keuze maken uit ons ruime assortiment!

Service van Mastello

Wil je meer weten over Mastello, kijk dan ook naar onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden! Bij de individuele producten kan je vinden hoeveel jaar garantie je hebt op ieder product. Heb je vragen over onze mat zwarte fonteinkranen of over onze andere producten? Onze klantenservice staat je graag te woord! Vind je het lastig om een fonteinkraan online te kopen? Natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom in Hilversum om onze producten in het echt te bekijken. Hier kun je al onze toiletkranen zien, zoals de inbouw toiletkraan of wand fonteinkraan.

Ben je niet op zoek naar een zwarte fonteinkraan of zwarte wastafelkraan, maar wel naar solid surface producten? Bij Mastello kan je terecht voor solid surface producten op maat. Bijvoorbeeld de geweldige vrijstaande baden van solid surface. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor kranen gemaakt van andere materialen, zoals een toiletkraan chroom of een fonteinkraan rvs in plaats van een mat zwarte variant. We helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte droombadkamer en unieke toiletruimte. Bekijk naast onze fonteinkranen ook onze vrijstaande badkraan, opbouw badkranen, inbouw badkranen en bad accessoires. Al onze producten worden bij je thuisbezorgd met een gratis levering.