Zwarte keukenkraan

Zwarte keukenkraan

Ben je nog op zoek naar een prachtige, zwarte keukenkraan? Dan ben je bij Mastello aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vind je de mooiste zwarte keukenkranen. Je kunt makkelijk onze producten vergelijken; zo vind je zeker een zwarte keukenkraan die bij jouw keuken past. Bij ons vind je geen standaard kranen, maar uiterst stijlvolle mat zwarte keukenkranen. Deze design zwarte keukenkraan zal prachtig staan in jouw keuken.

Een zwarte keukenkraan van Meir

De zwarte keukenkranen in ons assortiment zijn van het Australische merk Meir. Wij zijn de enige verkoper van deze zwarte design kranen in België! De matzwarte keukenkranen van Meir zijn duidelijk te herkennen aan hun stevige constructie en industrieel design. Ze passen dus perfect in een moderne keuken! Onze zwarte keukenkranen zijn heerlijk makkelijk in gebruik, van koud water tot kokend water en tussenin, met de draaistaaf vind je makkelijk de gewenste temperatuur. Bovendien is het zwarte design van deze prachtige keukenkranen prachtig in elke keuken. En wist je al dat onze zwarte keukenkranen binnen 1 tot 4 dagen gratis geleverd worden? Een zwarte keukenkraan kopen doe je dus bij Mastello!

De mat zwarte keukenkraan is pure ambacht

Een zwarte design keukenkraan van Meir is pure ambacht, ontworpen door de beste architecten en gemaakt volgens de hoogste standaarden. De zwarte keukenkraan heeft een ergonomische bout en een binnenwerk van keramische schijven. Dit maakt van deze zwarte keukenkraan de ideale aankoop voor op de lange termijn. En dit geloven wij ook echt, daarom krijg je van ons maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Deze garanties krijg je nergens anders op een zwarte keukenkraan!

Afwerking keukenkraan zwart

De zwarte keukenkranen van Meir zijn gegalvaniseerd. Dit zorgt ervoor dat de kraan een zeer sterke toplaag heeft, die tegen een stootje kan. Deze toplaag brokkelt dus niet snel af, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gespoten of gepoedercoate toplagen. Komt er toch een klein krasje op je zwarte keukenkraan? Dan kun je dit makkelijk wegwerken met een zwarte stift. Jouw zwarte keukenkraan blijft dus jaren mooi en is een heel goede investering voor op lange termijn.

Assortiment matzwarte keukenkranen

Onze matzwarte keukenkranen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je onder andere kiezen voor een zwarte keukenkraan met een hoge uitloop of een iets meer hoekige variant. In ons assortiment kun je ook een keukenkraan met uittrekbare slang vinden. We verkopen twee kranen met een hoge uitloop en een flexibele slang, dit is uiterst handig als je op een eenvoudige manier de wasbak wilt afspoelen na de afwas. Met een uittrekbare kraanuitloop kun je alle hoekjes spoelen. Ben jij op zoek naar een prachtige keukenkraan in het mat zwart met uittrekbare kraanuitloop? Dan heb je de juiste website gevonden!

De meeste zwarte keukenkranen in ons assortiment zijn 1-gats, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een 3-gats zwarte keukenkraan. Deze kraan heeft de twee mengkranen los van de kraan zelf; dit geeft een luxueuze uitstraling. Door te draaien aan de twee mengkranen vind je de perfecte balans tussen het koude water en het warme water.

Meer in ons assortiment

In het assortiment van Mastello kun je niet alleen prachtige zwarte keukenkranen scoren, maar ook andere zwarte kranen, zoals:

Deze kranen hebben zowel een uittrekbare uitloop als een draaibare uitloop. Neem een kijkje in ons assortiment online of maak een afspraak bij onze showroom in Hilversum (Nederland).

Service van Mastello

Kies nu voor een zwarte keukenkraan van de hoogste kwaliteit bij Mastello! Een zwarte kraan van Meir kun je exclusief kopen bij ons. Heb je een design keukenkraan gespot die je graag eens wil bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom, ook op afspraak in de avonden en in het weekend geopend. Heb je nog vragen voor ons? Bel ons dan op +31 (0)35-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Bij vragen over onze service, raden wij je aan om onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden te bekijken.