Van 5 t/m 11 augustus genieten wij van een weekje vakantie en is Mastello gesloten. Vanaf 12 augustus pakken wij alle e-mails en orders weer met frisse zin voor je op!

Zwarte keukenkraan

Zwarte keukenkraan

Ben je op zoek naar een zwarte keukenkraan? Dan ben je bij Mastello aan het goede adres! Wij beschikken over een ruim assortiment waar gegarandeerd een zwarte keukenkraan voor je tussen zit. Bij ons koopt je geen standaard kranen, maar zeer stijlvolle mat zwarte keukenkranen die jouw moderne keuken een ware kwaliteitsimpuls geven. Van keuken- en wastafelkranen, tot wandmengkranen en uitlopen en dat allemaal in verschillende soorten en maten.

Meir zwarte keukenkranen

Koop je bij ons een zwarte keukenkraan, dan krijgt je altijd het beste van het beste. Wij verkopen onder andere producten van het Australische merk Meir. Mastello is de officiële verkoper en enige verkoper van Meir mat zwarte kraan in Europa in het assortiment zwarte keukenkranen. Deze producten kenmerken zich door hun massieve constructie en industriële uitstraling. Daarnaast zijn de zwarte keukenkranen makkelijk in gebruik. Alle producten van deze top lijn zijn een ware toevoeging aan jouw keuken. Het voordeel van bestellen bij Mastello is dat je niet lang hoeft te wachten op jouw zwarte keukenkraan. Mastello levert binnen 10 werkdagen jouw zwarte kraan en je betaalt nooit verzendkosten!

De mat zwarte keukenkraan is pure ambacht

De producten van Meir zijn ontworpen door de beste architecten en gemaakt volgens de hoogste standaarden en dat alles in een jasje van modern design. Door de ergonomische bout en het binnenwerk van de keramische schijven zijn de producten van Meir de ideale aankoop voor op de lange termijn. De producten van Meir zijn niets anders dan pure ambacht van hoge kwaliteit. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Dit zijn garanties die je ergens anders niet gaat krijgen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte keukenkraan kopen wel heel aantrekkelijk.

Afwerking keukenkraan zwart

De producten van Meir zijn gegalvaniseerd afgewerkt. Dat is een erg groot voordeel ten opzichte van andere afwerkingen zoals spuitwerk of poedercoat. Door de gegalvaniseerde afwerking heeft de zwarte keukenkraan een zeer sterke vlakke toplaag. Deze toplaag brokkelt niet af ten opzichte van de andere afwerkingen. Mocht er onverhoopt toch een krasje op komen dan kunt je deze zelfs eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Een zwarte design keukenkraan is daarom een erg goede en duurzame keuze voor de lange termijn!

Assortiment matzwarte keukenkranen

Onze matzwarte keukenkranen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt kiezen tussen keukenkranen met een elegante gebogen uitloop of een strakke, hoekige variant. In ons assortiment hebben wij twee keukenkranen waarbij uit de hoge uitloop een zwarte slang getrokken kan worden. Door middel van deze slang kun je op een eenvoudige manier de wasbak afspoelen en schoonmaken. Een ander gebruiksgemak is de keukenkraan met draaibare uitloop. Door deze uittrekbare uitloop kun je de gehele wasbak bereiken om af te spoelen. De meeste van onze keukenkranen zijn 1-gats, maar je kunt ook kiezen voor een 3-gats keukenkraan. Bij deze kraan zijn de twee mengkranen los van de kraan, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Door middel van de twee mengkranen kun je een balans vinden tussen warm water en koud water. Houd je van modern design? Dan zijn deze kranen ideaal een moderne keuken!

Buiten onze prachtige zwarte keukenkranen, hebben we ook prachtige zwarte wastafelkranen, zwarte fonteinkranen en zwarte badkranen in onze assortiment. Deze kranen hebben zowel uittrekbare uitloop als een draaibaar uitloop. Ook kan je bij ons terecht voor een rvs keukenkraan, zwarte badkranen, rvs regendouche, rvs wastafelkraan of een Solid Surface product. Voor in het toilet hebben wij een zeer mooie zwarte toiletrolhouder in ons assortiment! Wij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste product

Afspraak maken voor een zwarte keukenkraan

Kies je voor hoge kwaliteit? Dan kies je voor de keukenkraan matzwarte van Meir, exclusief verkrijgbaar bij Mastello! Wil je de zwarte design producten komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom, ook op afspraak in de avonden en in het weekend geopend. Neem voor vragen of het maken van een afspraak gerust telefonisch contact met ons op via 035-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Wij staan je graag te woord en helpen je in de zoektocht naar de voor jouw ideale zwarte keuken kraan. Bij vragen over onze service raden wij je aan om onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden te bekijken.