Zwarte kranen

Zwarte kranen

Mastello verkoopt een groot assortiment zwarte kranen en accessoires van het merk Meir. Bekijk de mat zwarte parels hieronder of kom gerust langs in onze showroom in Hilversum. Wij laten je met plezier ons assortiment zien en adviseren je graag in je keuze. Die zwarte kraan in je keuken en badkamer is dichterbij dan je denkt!

Mat zwart Sets

Mat zwart Keuken/wastafel kranen

Mat zwart Douches

Eindresultaat

Mat zwart wandmeng kranen en uitlopen

Mat zwart wastafel en bad mengkranen

Accessories

 

Australische giant

Meir is een Australisch merk dat in Nederland alleen verkrijgbaar is via Mastello. Producten van Meir staan bekend om hun moderne design en strakke lijnen. Met behulp van toonaangevende architecten heeft Meir een zeer krachtige premium zwarte kranen lijn op de markt gebracht. U haalt gegarandeerd echte ‘eye-catchers’ in huis! Meir is ambacht op het hoogste niveau!

Gegalvaniseerde afwerking

Bij andere merken worden de producten gepoedercoat. Dat is een elektrostatisch proces van verven waarbij door positieve en negatieve lading de poederlak aan het product blijft ‘kleven’. Producten van Meir zijn echter gegalvaniseerd afgewerkt voor een hoge duurzaamheid, ook wel ‘Electropated finish’ genoemd. Door deze afwerking hebben de producten van Meir een robuuste en industriële uitstraling.

Zelf samenstellen zwarte kranen

Door het ruime assortiment van Meir producten bij Mastello kunt u gemakkelijk uw eigen stijl samenstellen. Zoals een zwarte keukenkraan, zwarte wastafelkraan of een zwarte douchekop . Oerdegelijk en een lust voor het oog. Daarnaast biedt Meir ook maar liefst 10 jaar garantie op alle producten. Bij Mastello geen verzendkosten of lange levertijden, alle producten van Meir leveren wij binnen 10 werkdagen en zonder verzendkosten. Benieuwd naar de mogelijkheden van de zwarte kranen en koperen kranen of wilt u geïnspireerd worden? Bekijk dan onze inspiratiepagina of bel gerust 035-7502882 voor meer informatie.