Zwarte regendouche

Zwarte regendouche

Onder de douche stappen, de ogen sluiten en het water als warme regendruppels neer voelen dalen: een sensatie die u zult ervaren wanneer u onder de zwarte regendouche van Meir stapt! De heerlijke zwarte regendouche is verkrijgbaar in ronde en vierkante douchekoppen, waardoor u altijd een regendouche vindt die bij uw inrichting en wensen past. De zwarte regendouche is heel goed te combineren met de andere producten van dit originele merk, zoals de zwarte kranen, keukenkranen, wastafelkranen en de vele andere accessoires voor de badkamer en keuken.

De zwarte regendouche

De zwarte regendouche is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: modellen met een plafondarm en met een wandarm. Ook is de zwarte regendouche verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk een luxe 200mm douchekop en een maar liefst 300mm douchekop voor een nog intensere regensensatie! Tevens heeft u de keuze uit verschillende diktes voor de douchekop; plat voor de moderne look en wat dikker voor de robuuste uitstraling. Al met al kunt u dus zelf bepalen hoe uw zwarte regendouche eruit komt te zien!

Zwarte kranen

Naast de zwarte regendouche kunt u kiezen voor één van de zwarte kranen uit ons ruime assortiment. Maak uw douche compleet door er nog een fijne handdouche bij te doen en wissel de watertoevoer af met maar liefst drie verschillende sproeistanden! Combineer de zwarte regendouche nog met een glijstang voor het bevestigen van de handdouche voor een prachtig en stijlvol geheel.

Wastafelkraan

Combineer uw zwarte regendouche daarnaast met één van de zwarte wastafelkranen of zwarte keukenkranen uit onze webshop. Wij hebben slanke lange kranen, maar u kunt ook kiezen voor de krachtige Swivel. Met zijn unieke vorm en stoere uiterlijk is deze kraan is een echte eye-catcher! Daarnaast zijn alle producten van Meir gegalvaniseerd dus de kranen roesten en beschadigen niet. Als de kraan toch beschadigd, kunt u het heel makkelijk wegwerken met een zwarte stift. Ook zijn alle kranen voorzien van een mengfunctie dus u kunt zelf eenvoudig de temperatuur regelen. Zorg dat u uw zwarte regendouche matcht met een wastafelkraan voor een ultieme uitstraling in uw badkamer!

Keukenkraan voor een stijlvol geheel

De keuken kan nu natuurlijk niet meer achterblijven! Gaat uw interesse uit naar een lange kraan met ronde vormen voor een klassieke uitstraling, of wilt u toch liever een industriële look en gaat u voor een hoekige zwarte regendouche? Voor iedere keuken hebben wij wel een geschikte kraan die goed tot zijn recht komt boven uw wasbak. Zo geniet u van uw zwarte regendouche in uw badkamer en van een stijlvolle kraan in uw keuken. Wij rekenen geen verzendkosten, dus bestel snell één of meerdere producten van Meir en voor u het weet heeft uw interieur een compleet andere uitstraling!