Zwarte toiletrolhouder

Zwarte toiletrolhouder

Naast de wc hoort natuurlijk een handige zwarte toiletrolhouder. Hierdoor heb je altijd een toiletrol binnen handbereik, dat is wel zo makkelijk! Toiletrolhouders zijn badkamer accessoires die in elke badkamer en in elke wc-ruimte thuishoren. Op zoek naar een mooie toiletrolhouder in het zwart? We hebben een ronde variant en een vierkante wc-rolhouder.

Zwarte Toiletrolhouder kopen

Een wc-rolhouder is een van de vaste toilet accessoires. Naast een zwarte toiletrolhouder hebben mensen vaak een wc borstel en een reserverolhouder in huis. Een wc-rolhouder biedt ruimte aan één rol wc-papier. Een reserverolhouder heeft ruimte voor vier of vijf rollen toiletpapier. De keuze voor een zwarte toiletrolhouder met klep of zonder klep is per persoon verschillend. Een toiletrolhouder zonder klep is over het algemeen de meest gekozen variant. Dit model wc rolhouder heeft weinig tot geen onderhoud nodig, stof kan zich namelijk niet op de klep verzamelen. Dit onderdeel van je badkamer en toilet gebruik je dagelijks waardoor er nauwelijks tot geen stof op de rest van de wc-rolhouder komt te liggen.

Bevestiging zwarte toiletrolhouder

Een toiletrolhouder mat zwart wordt aan de muur bevestigd. Dit kan je natuurlijk eenvoudig en snel zelf bevestigen, maar je kan het ook aan een professional overlaten. Ben je bezig met een grootschalige badkamerverbouwing? Laat dit onderdeel dan gelijk vervangen.

Afwerking zwarte toiletrolhouders

Onze zwarte toiletrolhouders komen met een mat zwart gegalvaniseerde afwerking. Galvaniseren is een proces waarbij een ijzeren product wordt voorzien van een laagje zink, nikkel of chroom. Het voordeel hiervan is dat het ijzer roestwerend wordt en meer corrosiebestendig. Hierdoor is galvaniseren ideaal voor producten die in een vochtige omgeving, zoals een badkamer of toilet, worden gebruikt. Ook krijgt het messing product een ander uiterlijk waardoor het mooier eruit ziet en een prachtige mat zwarte kleur krijgt.

De zwarte toiletrolhouder kan schoongemaakt worden met een vochtig doekje en een mild schoonmaakmiddel. Een schuursponsje zal de gegalvaniseerde afwerkingslaag beschadigen.

Producten van Meir

Onze zwarte toiletrolhouders zijn van het Australische merk Meir. Dit product levert al jaren de meest mooie, strakke designs in een prachtige mat zwarte kleur. Niet alleen is het moderne design van de producten van Meir bijzonder, de producten zijn ook van superieure kwaliteit. Mastello is het enige verkooppunt van Meir in Europa. Hierdoor weet je als klant dat je unieke producten in huis haalt, die je niet snel in andere badkamers en toiletruimtes terugziet. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie.

Service van Mastello

Toiletrolhouders kopen? Dat doe je heel gemakkelijk bij Mastello. Bij ons krijg je altijd gratis verzending. Naast zwarte toilethouders kun je ook bij Mastello terecht voor de mooiste koperen kranen, Zwarte keukenkranen en solid surface producten.

Wil je onze zwarte toiletrolhouders in het echt bekijken? Al onze producten zijn natuurlijk ook te bewonderen in onze showroom in Hilversum. Hier kan je altijd op afspraak langskomen om te kijken naar onze mooie producten. Heb je vragen over onze zwarte toiletrolhouders of opmerkingen? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina of bel met onze klantenservice. We staan je heel graag te woord.