Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
 • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
  • 815,-
   408,-
   49,-
   490,-
   66,- / m2
"5 producten"
Marmer cool.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Wat maakt marmer zo cool? Marmer wordt als sinds de oudheid gebruikt om een gevoel van luxe en weelde ten toon te spreiden. Echt marmer is namelijk een zeer kostbare bouwsteen. Tegenwoordig is het gebruik van marmer, in bijvoorbeeld je badkamer, een stuk gemakkelijker. Zo bestaan er tegenwoordig keramische tegels met een marmer look; een stuk betaalbaarder, duurzamer en hygiënischer. Cool.

Marmerlook tegels bestaan er in allerlei kleuren, nerftekeningen en afwerkingen voor zowel de wand als vloer. Combineer marmer met zwarte kranen wanneer je fan bent van een moderne of jungle stijl. Voeg natuurlijke elementen toe, zoals planten, accessoires van hout en bamboe. Liever wat chiquer? Gouden kranen in combinatie met marmer, toveren je ruimte direct om tot een royal suite. Vergeet geen oversized spiegel op te hangen en warme stoffen én deftige accessoires toe te voegen.

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?