Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

De beste merken geselecteerd voor jou.

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

De beste merken geselecteerd voor jou.

Klik op het merk voor meer informatie

Over onze merken

Je kunt ons assortiment het beste vergelijken met de inhoud van jouw kledingkast.Het is een samenstelling van verschillende merken en stijlen.We selecteren onze merken op basis van vormgeving, kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Uiteraard volgen we de mode op de voet. Of dit nu op de sanitaire catwalk in Italië is of Australië; wanneer we verliefd worden op een product dan wordt het toegevoegd aan onze collectie. 

We zijn er stiekem best trots op dat we het designmerk Meir mogen verkopen. Hun producten zijn vormgegeven door eigenzinnige ontwerpers en dat maakt ze nog exclusiever dan ze al zijn! Deze exclusiviteit geldt ook voor onze eigen merken, Djati en Mastello. Wanneer je kiest voor deze producten dan weet je zeker dat je iets bijzonders én unieks toegevoegd aan jouw collectie. 

Als laatste mag het natuurlijk niet ontbreken aan diversiteit aan je kast. Zo kunnen je kledingstukken verschillende functies hebben. Dat geldt ook voor de inrichting van je badkamer, en dus kun je bij mij ons terecht voor een gehele outfit; van badmeubelen en baden tot douchewanden en tegels.