Ritmonio kranen

Geef je badkamer een luxe uitstraling met de kranen van Ritmonio. De collectie Italiaanse design kranen van Ritmonio hebben als kenmerk dat ze van zeer hoge kwaliteit zijn. Met series als de Dia35, Glitter, Haptic en Reverso is er voor iedere stijl wel een bijpassende kraan. Diverse uitstralingen als strak, stoer en industrieel zijn allemaal terug te vinden in de collectie van Ritmonio en daardoor perfect te combineren met o.a. onze houten badkamermeubelen en solid surface waskommen.
Wist u dat de meeste kranen van Ritmonio in meerdere kleuren leverbaar zijn? Dit zijn de kleuren Chroom (glans afwerking) , Brushed (mat geborstelde afwerking) , Black Chrome (glans met zwart/koper kleur afwerking) , Brushed Black Chrome  (mat geborstelde met zwart/koper kleur afwerking) en INOX (massief RVS316)
Bekijk het aanbod van Ritmonio bij Djati.nl.

De Series Dia35, Glitter, Haptic en Tap zijn in onze showroom te bezichtigen

Gestileerd ontwerp design kranen

Elke Ritmonio kraan komt tot stand na een zorgvuldig fabricageproces, waaraan een al even zorgvuldig ontwerpproces voorafgegaan is. Bij dat proces neemt ergonomie, naast natuurlijk esthetiek, een voorname rol in. Een Ritmonio kraan blendt met zijn omgeving en is prettig in het gebruik. Ritmonio omschrijft dit als puur, essentieel en accuraat. De kraan heeft precies de vorm die hij moet hebben om zijn functie te vervullen, vestigt niet te veel aandacht op zich maar verstopt zich ook niet. Welbewust design met de filosofie van het object in het achterhoofd. Een design kraan is geen vloer, dressoir of decoratie, maar een subtiel stijlelement. De designers van Ritmonio hanteren dit als uitgangspunt bij elk ontwerp.

Bestel online inox design kranen en chromen kranen van Ritmonio

Mastello is vanzelfsprekend hét adres waar u deze prachtige kranen bestelt. Daarbij kiest u, behalve uit de diverse soorten design kranen, uit inox en chroom als materiaal. Wat het beste werkt bij u thuis kunt u het beste zelf aanschouwen. Hier, in onze webwinkel, maar natuurlijk ook in onze showroom. Maakt u daarvoor gerust een afspraak.

Wij importeren Ritmonio kranen direct vanuit Italië, zonder verdere tussenhandel. Dat betekent dat wij stijlvol Italiaans design kranen aanbieden tegen prijzen die interessant blijven. Italiaans design kraan wordt daarmee bereikbaar voor een groot publiek in Nederland. Ervaar zelf wat Ritmonio kranen kunnen toevoegen in uw droominterieur.