Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 475,-
"1 product"
Morning breeze touches wood.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Soms word je erdoor overvallen; zintuiglijke associaties. Het design van deze keuken roept direct dergelijke associaties op: een licht windje in de ochtend, kalm en fris. Tegelijk de geur van hout en aarde. En zo ontstond de naam voor deze look. De keuzes die hier gemaakt zijn wat betreft materiaal en kleur zijn complementair, ze versterken elkaar zonder dat het totaalbeeld uit evenwicht raakt.

Voor het evenaren van deze look selecteer je serene kleuren als wit, zand en zacht grijs. Een matte afwerking van kleuren/materiaal draagt bij aan het gevoel van rust, geen overheersende glimmende objecten dus. Hout, RVS en solid surface producten zijn voltreffers wanneer je op zoek bent naar passende materiaalsoorten. Maak je geen zorgen over het toevoegen van verschillende prints of (nerf)tekeningen. Blijf je binnen het kleurenpalet in naturel tinten dan kun je hier prima mee spelen!

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?