Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 887,-
      348,-
"2 producten"
Royal de luxe.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Droomde jij vroeger ook wel eens over een eigen paleis? Een paleis met ruimtes vol luxe producten en rijke materialen? Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om een gevoel van koninklijke rijkdom door te vertalen in je interieur, en zeker ook in je badkamer. En dat mag best over de top. Om te beginnen: goud, goud en nog eens goud. Kies voor een matte afwerking van je gouden producten, dat is helemaal van nu!

 Voor een ‘’royal de luxe’’ inrichting is er wat betreft aankleding eigenlijk niet zoveel verschil tussen een woonkamer en een badkamer. Maak bijvoorbeeld gebruik van sierlijsten op je plafond of een luxe behangetje op de wand. Voeg een opzichtige plafond kandelaar toe en ga voor een hoogpolige badmat voor extra ‘’blote voeten’’ comfort. Wat betreft materialen kun je denken aan marmerlook tegels, zijdezachte solid surface producten en niet te vergeten; royale spiegels!

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?