Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 149,-
      2,595,-
"2 producten"
Rumble in the Bohemian jungle.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Jungle kun je het beste vergelijken met een botanische interieurstijl. Gezien de natuurlijke relatie tussen planten en water, een toepasselijke stijl voor in je badkamer. Deze twee halen het beste in elkaar naar boven. Voor een botanische sfeer in je ruimte, mix je planten in allerlei soorten en maten. Van groot naar klein, met verschillende bladvormen en kleuren. Hang ze aan je plafond of plaats ze op verschillende hoogtes door gebruik te maken van plantentafels. 

Kleuren die prachtig combineren met planten zijn uiteraard alle groentinten die je maar kunt bedenken. Kleuren als terracotta, blauw grijs en lichtroze doen het ook erg goed. Qua materialen kun je het beste denken aan hout, rotan, riet of bamboe. Wil je het nét iets spannender maken? Voeg dan een vleugje bohemian toe. Creëer je eigen stijl door handgemaakte of opgeknapte items toe te voegen, en maak gebruik van verschillende prints, symbolen en kleur. Be creative!

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?