Solid Surface

Solid Surface

Solid Surface is een prachtige duurzame steensoort die zeer geschikt is voor in de badkamer. Het materiaal heeft een gladde structuur zonder poriën. Deze steensoort heeft een aantal bijzondere producteigenschappen, welke voordelen biedt in sanitair gebruik. Zo blijft dit materiaal bijvoorbeeld zonder veel moeite schoon en hygiënisch in gebruik, omdat het geen naden en poriën bevat. Geen wonder dus dat Solid Surface producten tegenwoordig zo populair zijn.

Solid Surface wastafels

Solid Surface waskommen

Eindresultaat

Solid Surface Toiletfonteinen

Solid Surface Baden

Solid Surface Nissen

Solid Surface Badmeubels

Solid Surface Douchebak

Solid Surface Legplank

Solid Surface Spiegels

Accessories

 

Wat is solid surface?

Solid surface is een gegoten steensoort. Deze steensoort bestaat uit natuurlijke mineralen, acryl hars en polyester. Het resultaat van het samenvoegen van deze materialen is een sterke, massieve steensoort.

De voordelen van solid surface

Solid Surface is niet alleen een prachtige steensoort, maar het heeft ook goede functionele eigenschappen. Het materiaal is bij uitstek voor het maken van sanitaire producten omdat het geen naden en poriën bevat. De producten blijven hygiënisch zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is. Het schoonmaken van het materiaal gaat gemakkelijk en snel. Solid Surface is bestendig tegen vocht, de meeste chemische stoffen en het materiaal blijft vrijwel vlekvrij. Zie ook het Solid Surface onderhoud overzicht

Solid Surface is een biologische steensoort en het is hierdoor een milieuvriendelijk materiaal om te gebruik. Kenmerkend aan de producten is dat ze duurzaam zijn, hierdoor gaat dit materiaal lang mee zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Het materiaal bezit een combinatie van goede eigenschappen. De producten zijn sterk, massief en stootbestendig. Solid Surface is een flexibel en zeer bewerkelijk materiaal.

Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste vorm te creëren waardoor het product perfect aansluit bij uw wensen. Op deze manier is het samenstellen van de juiste sanitaire producten voor uw badkamer met Mastello een gemakkelijke en plezierige ervaring!

Bestel uw Solid Surface producten nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat u online bestelt, is het mogelijk om een Solid Surface product te bekijken in onze winkel in Hilversum. Wij verkopen onder andere Solid Surface wastafel, Solid Surface badmeubels, Solid Surface Bad en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden.