Solid surface bad

Er is niets fijner dan heerlijk ontspannen in een warm Solid Surface bad na een lange, drukke dag. Met een uniek Solid Surface design bad van Mastello wordt deze ervaring nog specialer! Eén van de meest opvallende meubels in de badkamer is toch wel het bad. Een vrijstaand Solid Surface bad geeft niet alleen je badkamer een hele nieuwe uitstraling, maar het zal ook het nieuwe pronkstuk worden van de badkamer.

Een vrijstaand bad van solid surface

Een vrijstaand bad is de laatste jaren enorm populair geworden. Een van de redenen hiervan is de kwaliteitsgroei van het design. Vooral in de wat grotere badkamers (of slaapkamers) komt een Solid Surface bad goed tot zijn recht. Een mooi vrijstaand design bad is een interessant alternatief voor de traditionelere lig- en hoekbaden en geeft net even dat extra beetje uitstraling.

Bij Mastello helpen wij u graag met het uitkiezen van een Solid Surface bad dat perfect in uw huis past. Maak kennis met onze collectie vrijstaande baden en bijpassende RVS kranen. Naast het luxe effect dat een vrijstaand bad uw badkamer geeft is een vrijstaand bad makkelijk aan te sluiten op een andere plek dan de badkamer met onze RVS vrijstaande badkranen.

Optimale mogelijkheden door solid surface

Solid Surface wordt niet voor niets steeds vaker gebruikt in de badkamer. De gegoten steensoort is het ideale materiaal om strakke en unieke designs te creëren die lang meegaan zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is. Een Solid Surface bad straalt dezelfde klasse uit als een massief stenen bad, maar het is een stuk lichter én beter geïsoleerd.

Bestel uw solid surface bad nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze voordelen aan tegen een scherpe prijs. Voordat u online bestelt is het mogelijk een Solid Surface bad te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een Mastello Solid Surface bad, leveren wij deze binnen vijf werkdagen!