Toilet fontein

Solid Surface toiletfontein

De reden dat solid surface vaak wordt gebruikt voor sanitair producten zoals een toiletfontein komt doordat het oppervlak geen naden of poriën heeft. Dit maakt dat het materiaal makkelijk schoon te maken is en daarnaast ook hygiënisch is. Dat is perfect voor een toiletfontein.

Wat is solid surface?

Solid Surface is een materiaal dat in 1967 werd uitgevonden door Dupont. Toen het patent op dit materiaal verliep namen andere bedrijven ook dit type materialen op in hun assortiment. Het is al 50 jaar lang een van de beste materialen voor sanitair producten. Vanwege de grote hygienische voordelen is het niet verwonderlijk dat ziekenhuizen en labratoria al jarenlang veelal dit materiaal gebruiken.

Waarom een toiletfontein van solid surface?

Een solid surface toiletfontein, en daarbij de hele toiletruimte, wil men graag zo schoon en hygiënisch mogelijk hebben. De materiaalsoort moet bestand zijn tegen vocht en geur moet er niet in trekken. Het is een materiaal dat tegen vocht kan, tegen vlekken en zelfs tegen chemische stoffen. Doordat niets het materiaal kan penetreren zal uw toiletfontein jarenlang egaal van kleur blijven!

Mocht een toiletfontein toch een keer beschadigd raken dan kunt u dit makkelijk herstellen. Met een vochtig doekje met daarop wat milde schuurcrème gaat u lichte krassen wegwerken. Mocht dit niet lukken dan werkt een schuursponsje met wat bleekmiddel de kras in toiletfontein zeker weg. Solid Surface onderhoud van uw toiletfontein is heel makkelijk!

Kwaliteit

Bij Mastello kopen we alleen producten in die van de beste kwaliteit zijn. Een toiletfontein is een item dat u meerdere malen per dag gebruikt en dat jaren mee moet gaan. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met een product dan kunt u altijd uw sanitair product binnen 14 dagen gratis retourneren.

Service

Voor vragen over een solid surface toiletfontein of andere producten kunt u altijd bij ons terecht. Naast de webshop kunt u onze producten ook bekijken in onze showroom in Hilversum. Op afspraak verwelkomen we u ook graag op avonden en in het weekend. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor u snel aan de slag kunt met het vernieuwen van uw badkamer of toilet.