Spiegels

Spiegels van Mastello

Een unieke badkamerspiegel is wat uw badkamerinterieur compleet maakt. Mastello levert u prachtige spiegels voor elke badkamer. Door de verschillende formaten en opties is het mogelijk om de spiegel helemaal naar uw eigen smaak aan te passen.

De perfecte INK spiegel voor u op maat gemaakt

Onze INK spiegels komen in vele formaten en met verschillende mogelijkheden waardoor u de spiegel naar eigen smaak kan ontwerpen. Onze spiegels zijn perfect te combineren met een Solid Surface wastafel. Een van deze mogelijkheden is om een INK spiegel te bestellen met ingebouwde LED verlichting aan de bovenkant en/of onderkant, of helemaal rondom de spiegel. De spiegels met LED verlichting zijn voorzien van een sensorschakelaar. Ook is het mogelijk om een INK spiegel met een geïntegreerd planchet te kiezen voor uw badkamer.

Naast INK spiegels bevat de collectie van Mastello ook INK spiegelkasten en INK fonteinspiegels. De INK spiegelkasten bevatten LED verlichting aan de onder- en/of bovenkant en een schakelaar met stopcontact die te plaatsen is op elke gewenste plek.

Wilt u nooit meer last hebben van een beslagen spiegel na een warme douche of een warm bad? Al onze INK spiegels kunnen worden geleverd met ingebouwde spiegelverwarming wat het beslaan tegen gaat.

Bestel uw INK spiegel nu bij Mastello aanpassen zoals de rest

Mastello biedt u al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat u online bestelt, is het mogelijk een INK spiegel te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een van de Mastello INK spiegels, leveren wij deze binnen 1 week bij u thuis!