Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
    • 448,-
"1 product"
Stone age on retour.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

Razend populair en al eeuwen oud: terrazzo, ook wel granito genoemd. Een - van origine Italiaanse - vloerafwerking die bestaat uit korrels van marmer, graniet of zandsteen. In deze tijd zijn de technieken dusdanig ontwikkeld dat er veel kleurvariaties en motieven bestaan. Wanneer je ervoor kiest om terrazzo aan je badkamer vloer of wand toe te voegen dan maak je ook een duurzame keuze, het materiaal is namelijk stoot- en krasvast.

Hoe kun je terrazzo het beste combineren? De look & feel van dit natuurproduct geeft je tal van mogelijkheden. Combineer het met andere natuurlijke materialen, zoals beton of natuursteen, voor een frisse en solide look. Voeg warmte toe door bijvoorbeeld voor rosé gouden of gouden kranen te kiezen. De look maak je af met textiel en accessoires in ton sur ton, een palet dat bestaat uit één kleur in verschillende tinten. Zo behoudt je de rust en zorg je toch voor eenheid. 

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?