Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Tijdelijk niet op voorraad
SKU: 004310003 In onze showroom aanwezig

Tece inbouwreservoir met bedieningspaneel Solid glans chroom

 359 ,- Vanaf prijs

 538 ,- Aan

Een toilet bedieningspaneel lijkt wellicht een detail, maar draagt zeker bij aan de uitstraling van je badkamer of toiletruimte. Tece drukplaten staan garant voor kwalitatief design en...Lees meer
Kies je kleur

Maak je keuze

Tece RVS bedieningspaneel Solid glans chroom   +  149 ,-
Levertijd: 1-3 werkdagen

Totale setprijs  359 ,-

Gratis verzending (NL, BE & DE)

Een toilet bedieningspaneel lijkt wellicht een detail, maar draagt zeker bij aan de uitstraling van je badkamer of toiletruimte. Tece drukplaten staan garant voor kwalitatief design en bedieningscomfort. Aangezien het niet mogelijk is om een bedieningsplaat en reservoir van verschillende merken te combineren, hebben wij een druktoets met inbouwreservoir voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog een keuze te maken in het type reservoir!

De Tece toiletbediening set Solid bestaat uit:

 • Tece bedieningspaneel Solid
 • Tece inbouwreservoir Profil universeel, geurafzuiging of ruimtebesparend

Tece bedieningspaneel Solid

Zeer vlakke bedieningsplaat van RVS voor duospoeling. De druktoets in de kleur glans chroom is geschikt voor vlakke inbouw met frontbediening en beschikt over rubber gebufferde drukknoppen.

Tece inbouwreservoir Profil universeel 

Toilet reservoir geschikt voor bevestiging aan Tece Profil profielbuizen, voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Uni-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 10 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 7.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling.

Bouw afmeting inbouwreservoir universeel (H x B x D): 112 x 50 x 15 cm.

Tece inbouwreservoir Profil geurafzuiging

Toilet reservoir - met geurafzuiging aansluiting (DN 70) - geschikt voor bevestiging aan Tece Profil profielbuizen, voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Uni-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 10 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 7.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling. 

Bouw afmeting inbouwreservoir geurafzuiging (H x B x D): 112 x 50 x 15 cm.

Tece inbouwreservoir Profil ruimtebesparend

Ruimtebesparend toilet reservoir geschikt voor inbouw in metaal- of houtprofielwanden en als voorwand, hoekopstelling of losse opstelling. Het compleet voorgemonteerde inbouwframe is voorzien van een Octa-spoelkast voor frontbediening. De verzegelde spoelkast is geluidsarm en geïsoleerd tegen condenswater. Het veiligheidsreservoir van slagvast kunststof beschikt over 9.5 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid, 4.5 / 9 liter spoelhoeveelheid instelbaar op elk moment naar keuze en 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling.

Bouw afmeting inbouwreservoir ruimtebesparend (H x B x D): 120 x 64.5 x 8 cm.

 • Er zijn meerdere series beschikbaar, deze zijn te vinden in de categorie bedieningspanelen
 • Combineer de bedieningsplaat en inbouwreservoir met een toilet in een kleur naar keuze voor het voltooien van je ruimte.
 • Garantie van 2 jaar op de producten.
 • Kleurvast. Er treden geen verkleuringen op en het materiaal is UV-bestendig.
 • Zeer hygiënisch in gebruik. Het materiaal is massief en hierdoor niet poreus of absorberend.
 • Duurzame materiaalkeuze; slijtvast en lange levensduur.
 • Zeer eenvoudig schoon te maken en houden.
 • Montagevriendelijk; snel en veilig plaatsbaar.
 • Reservoir voldoet aan eisen op het gebied van geluids- en brandbeveiliging.

Meer informatie? Bij onderstaande productspecificaties zijn de technische specificaties, werktekeningen en aansluittekeningen van de producten terug te vinden.

Specificaties
ProducttypeBedieningsplaten
MerkTece
SerieSolid
KleurChroom
Garantie2 jaar
In onze showroom aanwezigJa
MateriaalRVS
AfwerkingGlans
Breedte22 cm
Diepte0.6 cm
Hoogte15 cm
PlaatsingInbouw
MontageWand
Ophangbevestiging setInclusief
Technische specificatiesDownload hier
WerktekeningDownload hier
Aansluittekening Download hier

Het merk TECE is al meer dan 30 jaar een onafhankelijk familiebedrijf dat doordachte sanitairproducten en installatiesystemen ontwikkeld. De kerncompetentie van TECE kan eenvoudig worden uitgelegd. Water in huis halen en het vervolgens weer naar buiten leiden – en dat met de pioniersgeest die typerend voor dit bedrijf is. Ze investeren in onderzoek, innovatie en design wat wordt gedragen door hun belofte '' close to you''.

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
 • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Maak je project compleet!
Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?