Solid Surface waskommen

Solid Surface waskom

Bent u nog op zoek naar een echte eyecatcher in de badkamer? Maak kennis met onze uitgebreide collectie Solid Surface waskommen! Mastello is specialist in Solid Surface sanitaire producten. Solid Surface is een gegoten steensoort dat door de unieke eigenschappen het perfecte materiaal is voor uw badkamer.

Design waskommen en wasbakken

Een waskom moet makkelijk te onderhouden zijn en handig in gebruik. Toch zijn de meeste mensen op zoek naar een mooie waskom. Mastello biedt u het beste van deze twee belangrijke aspecten; design wasbak gemaakt van Solid Surface met alle gebruikgemakken die dit materiaal biedt.

Unieke eigenschappen

Solid Surface wasbakken van Mastello hebben niet alleen een prachtige uitstraling door het strakke design, ze zijn ook zeer praktisch in gebruik. Solid Surface is een biologische gegoten steensoort van hoge kwaliteit. Het materiaal is niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook duurzame keuze voor uw badkamer. De Solid Surface waskommen van Mastello zijn naadloos en zonder poriën waardoor deze makkelijk schoon te houden zijn.

Veel mensen vragen wat het verschil is tussen kunstof en Solid Surface wastafels en wasbakken. Naast de mooiere vormen en de strakkere designs die het Solid Surface materiaal biedt, zijn kunststof waskommen minder hygiënisch, sneller beschadigd door krassen en minder snel en gemakkelijk te repareren.

De Solid Surface waskommen van Mastello worden gemonteerd op een ander badkamermeubel of op een plank en zijn hierdoor perfect te combineren met onze solid Solid Surface Bad

Bestel uw solid surface waskommen nu bij Mastello

Mastello biedt u al deze design wasbakken aan tegen een scherpe prijs. Voordat u online bestelt is het mogelijk een Solid Surface waskom te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Nadat u besloten heeft uw badkamer te verrijken met een Mastello Solid Surface wasbak, leveren wij deze binnen twee werkdagen!