Wc Accessoires Zwart

Wc accessoires zwart

Laten we eerlijk zijn: iedereen brengt best wat tijd door op het kleinste kamertje. Dan is het leuk als jouw wc ook een leuke, rustige plek is, die je mooi vindt. Daarom kun je jouw toilet nét dat tikkeltje persoonlijker maken met de zwarte wc accessoires die je koopt bij Mastello. Dit zijn stuk voor stuk eyecatchers met een tijdloze uitstraling, perfect voor in elke badkamer of toilet.

Wc accessoires zwart van Meir

Elk zwart, mat wc accessoire dat je bij Mastello koopt, is een product van het Australische merk Meir. De toilet accessoires van Meir staan garant voor een mooi design en goede kwaliteit. Onze wc accessoires zwart zullen de look van jouw toilet of badkamer naar een hoger niveau tillen!

In ons assortiment vind je onder meer een wc-borstel, meerdere toiletrolhouders (zonder klep), zeephouders en handdoekhaakjes.

Wc accessoires kopen bij Mastello

Bij Mastello spot je zwarte wc accessoires in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van jouw stijl, kun je bij de meeste modellen kiezen tussen een strakke, vierkante vorm of een moderne, ronde vorm.

Neem nu de toiletrolhouder mat zwart. Deze heeft een strak ontwerp, waardoor die er heel trendy uitziet. De vierkante versie past heel goed bij een industriële wastafel, terwijl de ronde versie ook overal mooi is. Combineer deze met onze zwarte toiletborstel en een zwarte zeephouder of een zeeppomp die je in de wasbak kunt bouwen, naast een van onze zwarte kranen. Naast de wasbak, kun je dan weer een mat zwart handdoekhaakje ophangen.

Installatie van de wc accessoires zwart

Heb je je oog laten vallen op enkele leuke wc of badkamer accessoires? Dan kunnen we je vertellen dat je ook een aansluitset bij elk product krijgt. In deze aansluitset zitten de nodige schroefjes en beugels om makkelijk jouw wc accessoires zwart te kunnen installeren.

Service van Mastello

Bij Mastello krijg je maar liefst 10 jaar garantie op alle zwarte wc accessoires van Meir. Verder profiteer je ook van gratis verzending en snelle levering. Zo heb je jouw wc accessoires zwart binnen de 1 tot 3 werkdagen in huis. Twijfel je nog een beetje? Je krijgt ook 30 dagen bedenktijd! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.