Zwarte douchekop

Zwarte douchekop

Maak van douchen een geweldige belevenis met een zwarte douchekop van Meir! Bekijk het ruime assortiment aan douchekoppen en maak een keuze voor een zwarte douchekop die het beste bij u en uw badkamer past. U heeft onder andere keuze uit platte of dikkere douchekoppen, ronde, vierkante of smalle langwerpige douchekoppen en regendouchekoppen. De zwarte douchekop kunt u bevestigen door middel van een wand- of plafondarm. Vul uw prachtige zwarte douchekop aan met een mooie doucheset, wastafelkranen of één van de andere zwarte kranen.

Zwarte douchekop: makkelijk in onderhoud

Zoals alle producten van Meir is de zwarte douchekop volledig gegalvaniseerd. Het grote voordeel hiervan is dat het daardoor niet roest en goed beschermd is tegen vuil en beschadiging. Dat maakt de douchekop ontzettend eenvoudig in het onderhoud; een mild sopje en een doek is voldoende om uw zwarte douchekop weer als nieuw te krijgen! Is uw douchekop onverhoopt toch beschadigd? Werk de oneffenheid dan eenvoudig en snel weg met een zwarte stift!

Doucheset voor een prachtig geheel

Combineer de zwarte douchekop met een doucheset van Meir om van uw zwarte badkamer een mooi geheel te maken. Kiest u voor de zwarte regendouchekop? Maak uw douche ervaring dan compleet door een glijstang met handdouche toe te voegen. Dankzij deze handdouche met omstel kunt u eenvoudig schakelen tussen uw regen- en handdouche en kunt u na het douchen uw handdouche weer netjes ophangen aan de glijstang.

Wastafelkraan

Naast de aanschaf van uw zwarte douchekop kan uw wastafel vast en zeker ook wel worden vervangen voor een mooie zwarte parel van Meir! Met één van onze wastafelkranen krijgt de wastafel een stoere en industriële look. Kies voor een klassieke ronde wastafelkraan of installeer de stoere Swivel bovenop uw wastafel! Alle kranen zijn voorzien van een mengfunctie, zodat u zelf de juiste temperatuur kunt instellen. Wilt u de stijl van Meir nog verder doorvoeren in uw badkamer? Bij onze accessoires vindt u vast en zeker genoeg moois zodat u naast uw zwarte douchekop uw badkamer helemaal kunt afmaken.

Zwarte kranen

Ook als u een zwarte kraan zoekt voor uw toiletruimte of keuken zult u bij ons zeker slagen. Dankzij de verschillende modellen (sierlijk, rond of hoekig) vindt u altijd een passende kraan voor uw wastafel of wasbak. Ook voor uw bad zijn originele en elegante badkranen verkrijgbaar. Voorzie uw bad van heerlijk warm water met een moderne zwarte uitloop of vul uw badkuip met de slanke vrijstaande badkraan van Meir. Hierdoor zal het compleet matchen met uw zwarte douchekop. Bekijk ons ruime aanbod aan douchesets, zwarte keukenkranen en accessoires op de website of bezoek onze showroom in Hilversum!