Zwarte keukenmengkraan

Bij Mastello vind je mat zwarte keukenmengkranen die in elke moderne keuken passen. De zwarte kraan is de laatste jaren razend populair geworden. Niet alleen in de badkamer is het een populaire kraan, maar ook zeker in de keuken. Kies voor een moderne Zwarte keukenkraan om je keuken uniek en eigentijds te maken.

Afwerking van de zwarte keukenmengkraan

De zwarte afwerking van de zwarte keukenmengkraan komt door het galvaniseren. Dit is een proces waarbij aan een ijzeren kraan een laagje chroom, nikkel of zink wordt aangebracht. Hierdoor is je zwarte keukenmengkraan slijtvaster, meer bestand tegen corrosie en roestwerend.

Natuurlijk raden we nog steeds aan om je zwarte keukenmengkraan minimaal één per week goed schoon te maken. Veel mensen vragen zich af hoe ze precies de mat zwarte kranen schoon moeten maken, hiervoor hebben we een aparte schoonmaak uitleg gemaakt. Wat vooral belangrijk is, is dat je nooit met een schuursponsje of schuurmiddel gaat schoonmaken. Hierdoor kan de mat zwarte gegalvaniseerde laag beschadigd raken.

Verschillen in uitloop

Bij Mastello verkopen we verschillende zwarte design keukenkranen in verschillende uitvoeringen en varianten. Zo verkopen we een mat zwarte keukenmengkraan met een u-uitloop. Deze kraan heeft een draaibare uitloop, ofwel een flexibele uitloop, waardoor deze makkelijk in iedere keuken gebruikt kan worden om grote pannen af te wassen en afwas af te spoelen.

Een keukenmengkraan in het zwart met een hoge uitloop is handig om grote pannen te vullen met water of naderhand schoon te maken. Toch zal niet in ieder huishouden een zwarte keukenmengkraan met hoge c-uitloop passen. Kies dan voor een zwarte keukenmengkraan met uittrekbare uitloop. Met een uittrekbare uitloop kun je niet alleen gemakkelijk afspoelen en wassen, je kunt ook heel makkelijk het aanrecht ermee schoonmaken. Daarnaast kan een zwarte keukenmengkraan met één greep- of met een meergreeps kraan geleverd worden. Zo hebben we voor iedere wens de perfecte kraan in ons assortiment.

Zwarte keukenmengkranen van Mastello

Al onze zwarte design kranen zijn uit de collectie van het Australische merk Meir. Dit merk combineert trends, zoals zwarte kranen, feilloos met strak en modern design. Naast de prachtige look van de producten zijn de zwarte keukenmengkranen ook van superieure kwaliteit. Het is dan ook geen wonder dat wij keer op keer de nieuwe collectie van Meir opnemen in ons assortiment. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie.

Service Mastello

We verkopen niet alleen zwarte design keukenmengkranen maar ook chromen keukenkranen en RVS keukenmengkranen! Wil je graag een zwarte keukenmengkraan in het echt bewonderen, kom dan eens lang bij onze showroom in Hilversum.

Voor vragen en opmerkingen over ons assortiment zwarte design keukenmengkranen kan terecht bij onze veelgestelde vragen pagina. Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag om aan de perfecte zwarte keukenmengkraan te komen om jouw interieur compleet te maken.